namecky Napisano Kwiecień 29 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 29 Witam Co sądzicie o hostingu oferowaneg przez hekko? Czy jest to dobry usługodawca hostingowy? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Maj 7 Zgłoś Share Napisano Maj 7 Bardzo dobry - tanie konta, brak padów, bardzo sprawnie działający support. Teraz dokładali parametrów do konta. No i mają dobre promocje - np. domena PL w cenie konta hostingowego. Póki co, nie zawiodłem się na nich. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pippa Napisano Maj 22 Zgłoś Share Napisano Maj 22 Najlepszy hosting jaki kiedykolwiek jest Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizon Napisano Lipiec 26 Zgłoś Share Napisano Lipiec 26 Nie wiem czy najlepszy, ale trzymam u nich swoje serwisy od kilku lat i nie mam jakichkolwiek problemów. Support super, bez padów, a ceny taki naprawdę śmieszne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miero Napisano Lipiec 29 Zgłoś Share Napisano Lipiec 29 Ostatnio mieli jakieś dłuższe przerwy w działaniu... ale poza tym jest świetnie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mizon Napisano Sierpień 9 Zgłoś Share Napisano Sierpień 9 Kiedy były ty przerwy? Mam u nich kilkanaście serwisów i żadnych przestojów nie zauważyłem po statystykach. To było jakoś niedawno? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el_komar Napisano Sierpień 30 Zgłoś Share Napisano Sierpień 30 Na s23 były to jakieś większe obciążenia? Pady był kilkuminutowe więc nie zauważalne. I to gdzieś w nocy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juvenito Napisano Wrzesień 7 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 7 Hekko firma już z długim stażem i w sumie z czystym sumieniem mogę polecić ;-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gripex Napisano Wrzesień 21 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 21 Również ich polecam, solidni, hosting bez żadnych zastrzeżeń. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StartCV Napisano Październik 22 Zgłoś Share Napisano Październik 22 Za tą cenę jest to jeden z lepszych hostingów na rynku. Jeśłi masz małą stronę z niewielkim ruchem na pewno będizesz zadowolony. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassi Napisano Listopad 14 Zgłoś Share Napisano Listopad 14 Stabliny hosting, wielu Moich zjanomych go sobie chwali. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjg Napisano Styczeń 13 Zgłoś Share Napisano Styczeń 13 Polecam, korzystam od ponad roku i wszysko jak należy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin922 Napisano Styczeń 26 Zgłoś Share Napisano Styczeń 26 Ja posiadam tam konto i jestem zadowolony. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Styczeń 29 Zgłoś Share Napisano Styczeń 29 Od dawna trzymam u nich w zasadzie wszystkie swoje serwisy i wszystko działa jak należy. Najlepiej odpalić sobie ten darmowy test usługi i w ten sposób ocenić czy ona jest dla ciebie. Ogólnie dobry hosting nie kosztuje specjalnie dużo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts