michalkortas Napisano Marzec 24 Zgłoś Share Napisano Marzec 24 Witam serdecznie. Chciałbym poddać ocenie moje nowe portfolio. Design i kod są wyłącznie mojego autorstwa - jak i treści również. Zastosowałem tez metodę przepisywania linków (Mod_Rewrite). Czekam na opinie i komentarze. Pozdrawiam. Link: Porady webmasterskie - portfolio - Michał Kortas Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WisJa Napisano Marzec 24 Zgłoś Share Napisano Marzec 24 Hmm... Pod względem wizualnym bardzo mi się podoba Tylko dlaczego graficzne menu? Google-bot tego nie zobaczy. Poza tym menu robi się w oparciu o listy. Co do validacji to pięknie, 0 errorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkortas Napisano Marzec 27 Autor Zgłoś Share Napisano Marzec 27 Hmm... Pod względem wizualnym bardzo mi się podoba Tylko dlaczego graficzne menu? Google-bot tego nie zobaczy. Poza tym menu robi się w oparciu o listy. Co do validacji to pięknie, 0 errorów Myślę, że graficzne menu to już nie przeszkoda. Znaczniki 'alt' są uzupełnione wiec Google nie powinien mieć problemu Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalkortas Napisano Kwiecień 25 Autor Zgłoś Share Napisano Kwiecień 25 Dodałem nowe funkcje na stronie. Ponownie zapraszam do oceny. W skrócie: Mod_rewrite Nowe Menu Artykuły Własny mini CMS Możliwość dodawania komentarzy do artykułów Link: porady webmasterskie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts