plaster Napisano Czerwiec 28 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 28 Cześć! Moglibyście mi coś poradzić w kwestii tego, jak można by rozreklamować tą stronę: http://www.chattergoddess.com Od czego zacząć, jakich metod użyć? Powiedzcie coś i pomóżcie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sufka Napisano Czerwiec 29 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 29 Strona jest dość specyficzna... ja bym zaczął od chociażby reklam AdTaily tematycznych oczywiście. Tak samo jak AdWords. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damtox Napisano Lipiec 2 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2 Nie możesz również zapomnieć o katalogowaniu, wtedy pozycja strony wzrośnie i zwiększy się oglądalność co w efekcie może spowodować do linkowania do strony przez użytkowników i machina się rokręci... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster Napisano Lipiec 2 Autor Zgłoś Share Napisano Lipiec 2 Ale czy pozycjonowanie załatwi tutaj sprawę? Chodzi mi o to, aby zwiększyć liczbę wejść na stronę. Coś w tym kierunku co przełoży się na zyski :)/> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz Kaz Napisano Lipiec 10 Zgłoś Share Napisano Lipiec 10 Zobacz jaki jest potencjał słów kluczowych, na jakie chcesz się pozycjonować. Np. tutaj można to sprawdzić: https://adwords.google.com/o/Targeting/Explorer?__c=1000000000&__u=1000000000&ideaRequestType=KEYWORD_IDEAS Wtedy będziesz wiedział, jak dużego ruchu możesz się spodziewać z wyszukiwarek (trzeba do tego dodać jeszcze hasła z długiego ogona). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek84 Napisano Lipiec 11 Zgłoś Share Napisano Lipiec 11 Po pierwsze poprawa style CSS - strona się rozjeżdża - Mozilla v. 22.0 Jeśli chodzi o promocję: - pozycjonowanie - marketing szeptany na podobnych stronach - bannery reklamowe na stronach tematycznych To wszystko możesz zrobić sam, lub zlecić podwykonawcą lub firmie, która zajmie się całą kampanią w Necie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paralityk Napisano Lipiec 16 Zgłoś Share Napisano Lipiec 16 Metod jest wiele: pozycjonowanie, adwordsy, szeptanie, reklama banerowa na forach, udzielanie się na blogach i forach tematycznych. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sajgon Napisano Lipiec 20 Zgłoś Share Napisano Lipiec 20 Reklama tylko kontekstowa na stronach tematycznych - to jest sukces. No i dodatkowo AdWords Powinno to załatwić sprawę. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 24 Zgłoś Share Napisano Lipiec 24 wydaje mi się, ze powinieneś spróbować działań takich jak ten marketing szeptany albo własnie adwords, bo te sposoby chyba dają gwarancję najlepszych zysków z inwestycji w reklamę Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts