plaster Napisano Lipiec 17 Zgłoś Share Napisano Lipiec 17 Witajcie! Chciałbym Wam dzisiaj przedstawić rewelacyjny na polskim rynku portal, dzięki któremu możemy "poszukać pracy przez internet" adres portalu: http://www.citask.pl Jak portal funkcjonuje: Jeżeli kogoś potrzebujemy, kto nam skosi np. trawnik bądź pomoże przy remoncie ogłaszamy się na portalu, piszemy cenę, szczegóły zlecenia i oczekujemy aż ktoś się odezwie. Po wykonaniu zlecenia można wymienić się komentarzami. Co sądzicie o portalu? Podzielcie się swoimi uwagami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blueone Napisano Sierpień 9 Zgłoś Share Napisano Sierpień 9 Bardzo fajna stronka, fajny sposób na poszukanie sobie szybkiej pracy na dorobienie. ALE: - brakuje mi zwyczajnej szukajki, która po wpisaniu interesującej mnie miejscowości i kategorii pokaże mi listę pozycji. Mapka jest fajna, ale nie do każdego myślę przemówi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber Napisano Sierpień 16 Zgłoś Share Napisano Sierpień 16 Wizualnie prezentuje się ładnie, choć nazwa domeny brzmi dość dziwnie. Przydałoby się również szybsze działanie wyszukiwarki i więcej zleceń, żeby w ogóle strona stałą sie popularniejsza. Branża jest bardzo konkurencyjna, ciężko to będzie wypromować, ale życzę powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 Strona prezentuje się całkiem ciekawie. Darmowe ogłoszenia to dziś naprawdę świetna sprawa i cieszę się, że powstaje coraz więcej tego typu portali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts