gordon Napisano Lipiec 29 Zgłoś Share Napisano Lipiec 29 Cześć! Powiedzcie mi , jak w krótkim czasie stworzyć dobrą i wartościową stronę internetową? Macie na to jakieś porady i pomysły? Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 użyj jakiegoś szablonu, tak będzie najszybciej, bo grafikę będziesz miec już z głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdolnyslask427 Napisano Lipiec 30 Zgłoś Share Napisano Lipiec 30 Użyj, jak masz zainstalowanego Offica, programu o nazwie Publisher - fajne narzędzie do stworzenia własnej, prostej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 31 Zgłoś Share Napisano Lipiec 31 nigdy nie pomyslałabym, że w office można zrobić strone internetową Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czassum Napisano Wrzesień 20 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 20 Najlepiej Joomla lub WP. Polecam Joomle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lenny Napisano Wrzesień 21 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 21 Najlepiej będzie skorzystać z gotowych hostingów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wiechu Napisano Październik 10 Zgłoś Share Napisano Październik 10 Polecam joomla, łatwy panel użytkownika i można tak usprawnić strone że będzie wyglądała jak HTML. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 16 Zgłoś Share Napisano Październik 16 Ja też słyszałam wiele dobrego o joomla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisuuu Napisano Październik 18 Zgłoś Share Napisano Październik 18 Kreator stron, który jest udostępniony na wielu hostingach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RCP Napisano Listopad 14 Zgłoś Share Napisano Listopad 14 Siedzę ostatnio w tym temacie, więc mogę polecić Wix, Manifo i Jimdo. Szybko zrobisz naprawdę fajną stronę www. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Grudzień 15 Zgłoś Share Napisano Grudzień 15 A ile zająć może stworzenie takiej strony jak salon na www.homebook.pl? Nie chciałabym zerżnąć pomysłu, ale trochę zainspirować się samą witryną online, która bardzo mi się spodobała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goska96 Napisano Wrzesień 24 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 24 Zawsze możesz iść na studia inżynierskie w Szczecinie i sam nauczyć się projektować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 28 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 28 Ale chcesz tę stronę stworzyć we własnym zakresie? Chyba jednak lepiej powierzyć to zadanie specjalistom. Dzięki temu unikniesz błędów, które potem ciężko będzie usunąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infrasmatt Napisano Listopad 10 Zgłoś Share Napisano Listopad 10 Kupujesz szablon, który potem przekształcasz. Tak jest najłatwiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanetta Napisano Listopad 30 Zgłoś Share Napisano Listopad 30 ja tylko wg szablonów, ew. z darmowych opcji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykk Napisano Kwiecień 11 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 11 Teoretycznie z pomocą szablonu będzie najłatwiej i najszybciej, ale to nie znaczy, że najlepiej. Jestem zdania że stworzenie dobrej strony wymaga czasu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts