7damian7 Napisano Wrzesień 9 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 9 Witam, mam problem z zakodowaniem prostej stronki. Chodzi mi o wstawienie 3 obrazków 100 px. od siebie. Wstawiam i formatuję w CSS, lecz obrazek mi odlatuje pod obrazek, tak jak by nie miał miejsca na stronę i został przerzucony. Jak to rozwiązać? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Wrzesień 10 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 10 Próbowałeś z {display:inline;} ? Możesz też elementy ustawić na float:left. Wyślij fragment swojego kodu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imienny Napisano Październik 25 Zgłoś Share Napisano Październik 25 display:inline powinno załatwić sprawę, miałem podobny problem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel_majki Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 sprawdź szerokość strony Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tedi Napisano Grudzień 6 Zgłoś Share Napisano Grudzień 6 Może float , może display , a może div w którym znajdują się obrazki jest za wązki ? - Zgadywanka . Najlepiej byłoby , gdyby Twoja strona została opublikowana w sieci - nawet na darmowym hostingu , wówczas zapoznamy sie z jej kodem i nasze sugestie będą bardziej trafne . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts