mariuszokl Napisano Wrzesień 23 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 23 Witam, sprzedam layout pod sklep allegro. Sprzedaję oczywiście plik PSD z ładnie posegregowanymi, ponazywanymi warstwami. Cały projekt został zrobiony przeze mnie w 100%. Oddam go za 50 zł. Myślę, że to mała cena. Oto i on: http://i.imgur.com/Uy9etFL.jpg Kontakt: email: mariuszokl@o2.pl gg: 11111846 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 26 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 26 Całkiem ciekawy ten layout. Może wystaw go na Allegro właśnie albo dodaj bezplatnie ogloszenie na Sprzedajemy.pl. Łatwiej Ci będzie znaleźć kupca. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszokl Napisano Wrzesień 26 Autor Zgłoś Share Napisano Wrzesień 26 Dzięki Na sprzedajemy.pl pewnie wstawie, nad allegro jeszcze pomysle ;p Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Październik 4 Zgłoś Share Napisano Październik 4 faktycznie ładny layout, wygląda bardzo profesjonalnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 16 Zgłoś Share Napisano Październik 16 Z darmowych ogłoszeń masz jeszcze Tablicę i Gumtree Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tim Napisano Październik 22 Zgłoś Share Napisano Październik 22 Przejrzysty a zarazem ciekawy. To Mi się podoba. Dam znać komu trzeba. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts