juppi Napisano Wrzesień 25 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 25 Szukasz wolnego strzelca, który szybko napisze dla ciebie odpowiedni kod oraz nie zarząda za niego krocia ? dobrze trafiłeś jestem do Twojej dyspozycji. A więc cześć, jestem Kamil programowaniem w PHP zajmuję się od dwóch lat jednak wiadomo jak każdy młody chłopak miewałem długie przerwy. Na pewno nie jestem świeżakiem w tym języku, wykonywałem już trochę zleceń dla osób prywatnych. Wykorzystuję bazę danych MySQL (używam PDO do zapytań), programuję obiektowo, staram się pisać najprostszy i najbardziej wydajny kod a co najważniejsze szybko się uczę. Jeśli masz jakieś szybkie zlecenie myślę, że to ja będę strzałem w dziesiątkę. Jeżeli chcesz skorzystać z usług młodego programisty które będę na pewno tańsze od osób z 'branży' i najprawdopodobniej wykonane o wiele szybciej kontaktuj się ze mną. Portfolio: Aktualnie nie zostało skończone : ) Email: kamiljuppi@gmail.com GG:26659596 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts