Blueone Napisano Listopad 13 Zgłoś Share Napisano Listopad 13 Witam. Szukam porządnego i szybkiego routera. Nie chce jednak wywalić pieniędzy w błoto, ale mogę płacic za jakość - jako że dzialac będzie on 24/7/365. Podoba mi się specyfikacja tego modelu - http://dabacom.pl/cisco/rv220w-e-k9-g5. Co o nim sadzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 15 Zgłoś Share Napisano Październik 15 Wygląda to całkiem sensownie. Myślę, że warto się tym zainteresować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanetta Napisano Listopad 2 Zgłoś Share Napisano Listopad 2 ale czy ktoś korzystał? ja stoje przed wyborem czegoś sensownego. Bo moj staruszek zaczyna słabnąc.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykk Napisano Kwiecień 11 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 11 Ostatnio miałem podobny dylemat ale uznałem że nie warto przepłacać...wziąłem popularny model TP-Linka i póki co spisuje się dobrze, a nie wydałem majątku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts