ListySEO.pl Napisano Grudzień 17 Zgłoś Share Napisano Grudzień 17 Śluby i wesela to jedna z popularniejszych branż wśród firm reklamujących się w sieci. Konkurencja jest duża - jak sobie z nią radzicie? 2 pomocne produkty z naszego sklepu: Katalogowanie w Katalogach Weselnych: http://listyseo.pl/home/55-pakiet-weselny-katalogowanie.html Niezbędnik Marketingu Weselnego: http://listyseo.pl/listy-wedlug-branz/50-lista-serwisow-slubnychweselnych.html Co poza powyższym, pozycjonowaniem i social media doradzilibyście takiej firmie lub co sami stosujecie (i możecie się tym pochwalić?) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plaster Napisano Grudzień 19 Zgłoś Share Napisano Grudzień 19 A jak byście wypromowali tego typu sklep internetowy? - centrum-broni.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek84 Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Podobnie jak ty to robisz. Marketing szeptany z zostawianiem linków na forach np: http://top-suple.pl/suplementy (ważne jest abyś kierował na konkretne podstrony). Pozycjonowanie strony w Google, lecz to bym zlecił osobą z doświadczeniem. Bannery na serwisach o podobnej tematyce. Portale społecznościowe: FB, Twitter. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ListySEO.pl Napisano Styczeń 18 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 18 A jak byście wypromowali tego typu sklep internetowy? - centrum-broni.pl Pozycjonując: Albo zlecając - bo to branża, gdzie konkurencja trochę w pozycjonowanie wkłada, albo samodzielnie - ale jeśli mielibyśmy wiedzę, dzięki której nie pytalibyśmy jak to zrobić Social media - w tym youtube.com - z takim asortymentem jest potencjał na prowadzenie fajnego vloga, z treściami które będą się rozchodzić wirusowo. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damtox Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Potwierdza przedmówcę... pozycjonowanie, a jak nie wiesz ocb to zleć to firmie. Nikt nie poda Ci gotowej recepty na skuteczną promocję, gdyz to są źródła dochodu... może ktoś powie co zrobić ale tylko ogólnikowo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Grudzień 3 Zgłoś Share Napisano Grudzień 3 Dobrym pomysłem jest również skorzystanie z profesjonalnych porad w tym względzie. Nasza firma miała swego czasu okazję współpracować z ekspertami doradztwa marketingowego dla firm w Katowicach. Pozyskaliśmy w tym czasie wielu kluczowych klientów i bez tego typu pomocy nie wiedzielibyśmy pewnie, jaka strategia reklamowa byłaby dla nas najbardziej odpowiednia. Czasami ciężko określić to na własną rękę, mając konkretny pogląd na funkcjonowanie danej branży. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
linda Napisano Wrzesień 17 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 17 Moim zdaniem dobrym rozwiązaniem mogą okazać się gadżety reklamowe, w http://fabryka-smyczy.pl znajdziesz dużo ciekawy propozycji. Poza tym warto ogłaszać się w portalach branżowych oraz opracować dobrą strategię content marketingową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gbzl Napisano Wrzesień 24 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 24 Warto może od czasu do czasu skorzystać z reklamy mailingowej, pod warunkiem, że ma się jakąś konkretną bazę danych. I jak już wspomniano wcześniej - portale społecznościowe, zwłaszcza Facebook, naprawdę mogą zdziałać cuda Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szaron Napisano Wrzesień 25 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 25 W tym wypadku najlepszym rozwiązaniem będzie chyba reklama na portalach branżowych oraz w prasie lokalnej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rapito Napisano Październik 5 Zgłoś Share Napisano Październik 5 sklep internetowy dobrze sie wypromuje w internecie. Więc fora, blogi, katalogi. to jest do zrobienia. Moze akcje parterskie.? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeremox88 Napisano Październik 10 Zgłoś Share Napisano Październik 10 Reklamuj się na stronach podobnych ew. wykup reklame w google Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infrasmatt Napisano Listopad 10 Zgłoś Share Napisano Listopad 10 A myśleliście o współpracy z blogerami? To coraz bardziej popularna forma i na pewno wymierna. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piet Napisano Grudzień 30 Zgłoś Share Napisano Grudzień 30 Mam klienta który z branży weselnej który byłby zainteresowany google adwords. Możecie polecić kogoś doświadczonego komu można by przekazać ten projekt. Budżet miesięczny to około 1000 zł netto. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykk Napisano Kwiecień 11 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 11 Współpraca z blogerami może się opłacać, o ile jest to organizowane z głową. Na pewno nie warto zgadzać się na wszystko, a oni się baaardzo cenią. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Susanne Napisano Luty 16 Zgłoś Share Napisano Luty 16 Ja uważam, że w branży weselnej świetnie sprawdziłoby się prowadzenie bloga. Warto poczytać jak pisać ciekawe i skuteczne teksty, które przyciągają klientów. Trochę użytecznej wiedzy możecie znaleźć na stronie http://paweltkaczyk.com/pl/archetypy-zmiany-dopalacze-przekazu-marketingowego/ . Autor pisze od lat i jest wziętym copywriterem, więc myślę, że wie, o czym mówi. Do tego kilka ciekawych zdjęć ( a myślę, że macie tego mnóstwo) i na pewno uda się przyciągnąć klientów. Ja planując swoje wesele poszukiwania zaczynałam właśnie od Internetu :-). Do tego jeszcze system poleceń przez zadowolonych klientów i powinno być ok :-) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek15 Napisano Wrzesień 5 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 5 Jak dla mnie to przede wszystkim warto chwalić się dotychczasowymi efektami - udostępniać zdjęcia, nagrania(i prosić o to zadowolonych klientów)... Śluby i wesela to wydarzenia, w których kładzie się spory nacisk na tę wizualną warstwę, trzeba więc mieć co pokazać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duchi Napisano Październik 2 Zgłoś Share Napisano Październik 2 Ja bym uderzył ze zdjęciami i innym kontentem na serwisy modowe i promujące styl życia. Jak napisał kolega wyżej, najlepszą opcją jest pokazać klientowi udane imprezy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skaut Napisano Maj 26 Zgłoś Share Napisano Maj 26 Sprawdzila sie ta strategia? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markoni Napisano Maj 26 Zgłoś Share Napisano Maj 26 Jestem tego samego zdania co kolega duchi. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts