Blueone Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 Ostatnimi czasy spodobało mi się samodzielne mielenie kawy i przyrządzanie jej. Szukam teraz jakiś dobrych ziaren, co sądzicie o tych - http://goracakuchnia.pl/kawa-ziarnista-tommy-cafe-etiopia-djimmah-gr-5-100g.html ? A może sami tak robicie kawę i możecie coś polecić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
franek84 Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Dobra kawa to od 80 zł za kg. Polecam Saeco Gold Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Luty 27 Zgłoś Share Napisano Luty 27 Pewnie się łapie. Tylko co to za kawa, która nikomu nie smakuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 4 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 4 Hmm, ciekawe. A rzeczywiście różni się w smaku od takiej zwykłej kawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viper Napisano Wrzesień 21 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 21 A jaki w ogóle polecacie ekspress do kawy, bo przecież to też ważna rzecz. Myślę o zakupie jakiegoś taniego ekspresu ciśnieniowego. Czy w tej cenie warto w ogóle taki ekspres kupować? Chodzi mi o budżet 400 zł. Za 350 zł znalazłem ekspres SAECO HD 8323/39 http://www.saturn.pl/ekspres-saeco-hd-8323-39,id-892096 Co myślicie o takim ekspresie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 27 Zgłoś Share Napisano Październik 27 Ekspres ciśnieniowy w tej cenie raczej jakiś świetny nie będzie. Na dobry trzeba by chyba wydać około 1000zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fira Napisano Listopad 12 Zgłoś Share Napisano Listopad 12 Ja kawę z ekspresu piję tylko w pracy. Nie uśmiecha mi się wydawać tyle kasy, więc nie posiadam własnego ekspresu. Od oaru tygodni przerzuciłem się na trochę zdrowszą kawę. Mowię oczywiście o kawie zborzowej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasierka Napisano Listopad 17 Zgłoś Share Napisano Listopad 17 Polecam nową necafe sensazione creme w zielonym opakowaniu. Jest to kawa rozpuszczalna o świetnym smaku. Jest naprawdę kremowa i delikatna, w samku przepyszna. Na górze kawy robi się delikatna pianka, naprawdę super kawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anetap Napisano Listopad 24 Zgłoś Share Napisano Listopad 24 ja też uwielbiam dobrą kawę. długo takiej szukałam żeby nie była mega droga. i ostatnio na promocji w lidlu kupiłam wielka pakę lavazzy za 37 zł :> ----------------- tanie busy do belgii olsztyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
presti Napisano Listopad 26 Zgłoś Share Napisano Listopad 26 Nie wiem jaką kawę robią w empik cafe, ale to moja ulubiona kawiarnia. Naprawdę nigdy nie piłam lepszej kawy, chodzi mi tu nawet o najzwyklejszą. Ich wynalazki są jeszcze lepsze, i te dodatki, bita śmietana, tak puszyta, że wygląda jak chmura ściągnięta z nieba. Coś wspaniałego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Listopad 28 Zgłoś Share Napisano Listopad 28 Chyba nigdy nie piłam tam kawy, ale widzę, że muszę to niekocznie nadrobić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horyac Napisano Styczeń 15 Zgłoś Share Napisano Styczeń 15 Ja najbardziej lubię kawę zbożową. Wiem, że z prawdziwą kawą ma bardzomało wspolnego, ale po prostu zasmakowała mi. Na pewno kawa zbożowa jest o wiele zdrowsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Ostatnio testuję kawę orkiszową. Całkiem smaczna i podobno bardzo zdrowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmonauta Napisano Marzec 5 Zgłoś Share Napisano Marzec 5 Jeśli chodzi o kawę, to zawsze polecam wszystkim Gold Lavazzę. Moim zdaniem, ta kawa naprawdę przoduje wśród różnych gatunków i jak na swój smak i jakość, którą otrzymujemy, nie ma aż tak wygórowanej ceny. Natomiast jeśli są tu fani również innych trunków, to gorąco zachęcam do przetestowania takiej oto herbaty: http://www.herbata.info/chai-masala-troche-tradycji-przepis/. Odkryłem ją ostatnio i po prostu nie mogę się oderwać, nie wyobrażam sobie dnai bez niej i nawet mniej kawy teraz piję, bo zastąpiła ją właśnie chai masala. Jednym słowem - pycha . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krol102 Napisano Marzec 12 Zgłoś Share Napisano Marzec 12 Gold Lavazza jest naprawdę fantastyczna. Trzeba świeżo zmielić. Za ten zapach i smak odałabym wszystko. Z rzozpuszczalnych uwielbiam Nescafe Espresso. Najlepsza. __________________ nauka czytania dla małych dzieci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Marzec 28 Zgłoś Share Napisano Marzec 28 Tej Lavazzy jeszcze nie miałam. Muszę wypróbować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
komputerowiec Napisano Marzec 31 Zgłoś Share Napisano Marzec 31 ja kupuje najczescie tchibo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzezinski Napisano Maj 12 Zgłoś Share Napisano Maj 12 Kawę kupuję bezpośrednio z palarni, nic sklepowego. Wiem, że mam świeży produkt i dobry gatunkowo (przed świętami zawsze dłużej czekam bo wiele zamówień mają). Ostatnio piłem zieloną kawę i powiem, że jest ciekawa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goska96 Napisano Czerwiec 18 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 18 Kurczę, to wychodzi na to że się truję Jacobsem... chyba czas odstawić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaN Napisano Czerwiec 26 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 26 goska, to ja też i bardzo mi ta trucizna smakuje:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tabaluga Napisano Czerwiec 29 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 29 illy for the win! tylko kosztuje prawie 50zł za 250g Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Lipiec 2 Zgłoś Share Napisano Lipiec 2 A piliście kiedyś może tą słynną kopi luwak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunsee Napisano Lipiec 8 Zgłoś Share Napisano Lipiec 8 Polecam udać się do sklepu zajmującego się sprzedażą kawy i herbaty. Obsługa z pewnością doradzi Ci, jaki smak wybrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Sierpień 14 Zgłoś Share Napisano Sierpień 14 Ja też myślę, że taki sklep będzie dobrym wyjściem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 3 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 3 Z dobrych kaw polecić mogę Mesetę i Brasilianę. Do dostania w dobrych sklepach z kawą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts