sorygregory Napisano Sierpień 4 Zgłoś Share Napisano Sierpień 4 Jak wstawić ikonkę obok adresu (tak jak jest na tym forum)? 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reznik Napisano Sierpień 5 Zgłoś Share Napisano Sierpień 5 Zrób obrazek 16x16 pixeli i poźniej zapisz go jako plik .ico. Możesz do tego użyć konwertera online http://tools.dynamicdrive.com/favicon/. Pamiętaj, że ma się nazywać favicon.ico i być w katalogu głównym. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 10 Zgłoś Share Napisano Sierpień 10 wiesz, nie jest to konieczne. nazwamoże być dowolna, a format nie musi być ico: <link rel="icon" type="image/png" href="icon.png"/> Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 10 Zgłoś Share Napisano Sierpień 10 Różnie bywa z przeglądarkami. Ja na stronie polew.pl mam gifa którego nie czytało ie dlatego dorzuciłem jeszcze na serwer plik favicon.ico. W kodzie odwołałem się tylko do pliku gif, przeglądarka ie sama zczytuje ikonkę /favicon.ico. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 z faviconami jest taki problem, że przeglądarki pobierają je raz i nigdy lub raz na prawie nigdy je uaktualniają. nawet gdy na stronie jest nowy, starego pliku nie ma przegladarki wrzucają swój Twór Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts