Raban Napisano Maj 25 Zgłoś Share Napisano Maj 25 Martwi mnie od jakiegoś czasu jak można wstawić i co należy zrobić żeby wstawić cos takiego ( jakiś skrypt albo coś)że ktos np na mojej stronie pobiera jakiś plik za przykładowo 1,22zł.Wiecie coś Panowie na ten temat jak to wykonać. Raban Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filancompl Napisano Maj 27 Zgłoś Share Napisano Maj 27 Poczytaj o premium sms. Jest co najmniej kilka firm na polskim rynku które się tym zajmują, dodatkowo pomagają przy integracji skryptu. Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiuus Napisano Maj 30 Zgłoś Share Napisano Maj 30 Firma dotpay. Są już gotowe skrypty. Ja mam na swojej stronie coś takiego zintegrowanego. (patrz dział ) Wybierasz kwote i instalujesz skrypt 30min roboty. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts