k@szczor Napisano Czerwiec 11 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 11 Na stronie http://odmg.ovh.org mam zainstalowaną (na razie tylko testowo) samodzielną galerię zdjęć Expose, która jest oparta między innymi na XML. Chcę z niej korzystać, ale za bardzo nie wiem jak poprawić wyświetlanie w niej zdjęć. Na wspomnianej stronie widać, jak to wszystko wygląda. Zdjęcia testowe mają rozmiar 500 px na wysokości i już jest kłopot, bo zachodzą na nie obrazki z menu i przycisków nawigacyjnych. Gdyby zdjęcia miały 400 px na wysokości, to nie byłoby z tym żadnego kłopotu, ale ja właśnie chciałbym, aby miały one 500 px na wysokości. Czy wie ktoś może, jak obniżyć te obrazki z menu i przycisków nawigacyjnych, aby już nie zachodziły na zdjęcia? Już teraz, z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Lipiec 27 Zgłoś Share Napisano Lipiec 27 Wydaje mi się, że jest za to odpowiedzialna zmienna Main Panel Y. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts