raulq7 Napisano Czerwiec 26 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 26 Słyszałem juz wiele na temat programów partnerskich, między innymi to że można na nich sporo zarobić, jeżeli się przystąpi do odpowiedniego. Poczytałem o nich trochę, jednakże pierwszy raz spotykam się z programem partnerskim firmy hostingowej - ofertę taką przedstawiam firma ITL. Co wy o tym myślicie ? Warto spróbować ? Tutaj macie szczegóły: https://strefaklienta.itl.pl/index.php/user...ser_tpl,pp.html Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro65 Napisano Październik 19 Zgłoś Share Napisano Październik 19 To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcb Napisano Październik 29 Zgłoś Share Napisano Październik 29 Ogólnie prowizje są niskie, nigdy nawet nie brałem się za polecanie hostingów i domen, wydawały mi się zbyt nieopłacalne. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Grudzień 29 Autor Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 To prawda firmy hostingowe posiadają programy partnerskie bardzo atrakcyjne, ale czy na tym można dużo zarobić nie mając serwisu o temacie hosting, zarobić niewiele albo i nic. Ja posiadam, prowadzę serwis o biznesie o zarabianiu na domenach itp. wejść około 400 osób dziennie, program partnerski mam już około 6 mies. jeszcze nie zarobiłem na nim nawet 1 grosza. Być może to za mała liczba odwiedzająca serwis ale jak do tej pory czekam i wierzę w to że jeszcze na tym zarobię - tak to wygląda z mojej perspektywy. A może diabeł tkwi w szczególe, którym tutaj jest firma hostingowa. Często odniesienie sukcesu zależy od renomy marki którą promujemy. A ITL zainteresowałem się właśnie dlatego, bo znajomemu udało się już na nim zarobić. I postanowiłem powielić jego sukces Zobaczymy czy w moim przypadku będzie tak samo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts