savail Napisano Czerwiec 30 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 Witam Ostatnio napisałem tokena i natknąłem się na 1 problem. Po wysłaniu formularza, a pózniej cofnięciu znowu do formularza kod tokena się nie zmienia, pozostaje taki sam. Próbowałem już header("Cache-Control: no-cache, must-revalidate"); header("Expires: Sat, 26 Jul 1997 05:00:00 GMT"); ale nic to nie daje ;/ Problem występuje tylko w firefoxie. W IE działa dobrze. W innych przeglądarkach nie wiem. Byłbym ogromnie wdzięczny za pomoc, bo już od kilku dni nie mogę znależć rozwiązania ;/ Tutaj demo tokena: Tutaj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolo83 Napisano Lipiec 3 Zgłoś Share Napisano Lipiec 3 Zrób linka powrót który będzie wskazywał na poprzednia stronę. Korzystając z przycisku wstecz pojawia się zawartość zapisana w cache przeglądarki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts