Kamil995 Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Tak jak w temacie. Gdzie macie zarejestrowane domeny ? Ja osobiście mam w home.pl i az.pl. Obydwie tylko na rok brałem wiec na razie mnie przedłużanie nie obchodzi. Ps. Piszcie, piszcie. Trzeba rozruszać to forum. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Ja większość domen trzymam w dropped.pl - przedłużenie 50zł, rejestracja nowej domeny - 15zł. Korzystałem kiedyś z usług nazwa.pl, jednak ceny mają wysokie. PS. dzięki za pomoc . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jsmp Napisano Sierpień 12 Zgłoś Share Napisano Sierpień 12 netmark: 14 i odnowienie 48. To cena najbliższa tym co firmy płacą dns'owi. Ceny w orginale to 10 i 40 z tego co pamiętam, więc naliczenie prowizji 4 i 8 złotych do uczciwa cena. wykupywanie w nazwa czy home to szaleństwo, o czym napisałem tutaj: http://webstart.boo.pl/index.php/inne/nie-sponsoruj-kampani-nazwa-i-home po 3 latach widać, ile tracimy: nazwa.pl - 1 rok – 0,90 zł. 2 rok – 90,0 zł. 3 rok – 90,0 zł == 180,90 zł. netmark.pl - 1 rok – 14 zł. 2 rok – 48,0 zł. 3 rok – 48,0 zł == 116 zł. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 13 Zgłoś Share Napisano Sierpień 13 W netmark nie mam domen, ale hosting mogę polecić. To forum jest utrzymywane na ich serwerach. Kontakt mailowy bardzo dobry (nie czekałem jeszcze na odpowiedź dłużej niż godzinę). A w obrędbie dropped.pl cesja domeny to 30 sekund - mój powód dla którego tam trzymam domeny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raulq7 Napisano Czerwiec 26 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 26 Ja mam zarejestrowaną domenę w ITL (http://domeny.itl.pl/) Rejestracja 9 zł, a po roku przedłużenie ważności domeny na kolejne 12 miesięcy tylko 39z !! Ceny mówią same za siebie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siemen Napisano Sierpień 21 Zgłoś Share Napisano Sierpień 21 Większość serwerów mam na ovh, więc i tak trzymam swoje (kilkanaście) domen. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djpittbull Napisano Kwiecień 3 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 3 Ja zakładam w netmark.pl bo mają najlepsze ceny ;] Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts