MatriXMMO Napisano Sierpień 9 Zgłoś Share Napisano Sierpień 9 POPRAWKA: TEMAT TO NIE MOGE SIE ZALOGOWAC, ale zarejestrowac chyba tez Pomocy Jestem nowy nie wiem czy temat umieściłem w dobrym dziale Posiadam oprogramowanie Php by przemo (to jest chyba PHP2 ale nie jestem pewien), wgrałem kilka rzeczy i forum się wyłacyło, zauważyłem ze wgrałem plik .htaccess (usunąlem go przez FTP) wszystko ładnie się włączyło, lecz gdy chce sie zalogować w panelu wyskakuje mi bład 404 wcześniej wszystko śmigało aż miło, a teraz nie umiem tego naprawić może pomożecie ? Lista podmienionych/dodanych nowych plików na FTP (po tym pojawił się problem) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 10 Zgłoś Share Napisano Sierpień 10 Z opisu wynikia, że błąd leży najprawdopodobniej w pliku .htaccess. Spróbuj wgrać ponownie ten plik (bez modyfikacji) i sprawdź czy zadziała, jeżeli nie, to podaj zawartość tego pliku tutaj - może uda się znaleźć błąd. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts