Skocz do zawartości

[Poszukiwany] Koder oraz zarządca strony !

fearar

Recommended Posts

Wolne stanowisko/a: Poszukuje kodera,osoba zajmująca sie marketingiem

Ilość wolnych miejsc: 1,1

Informacja dot. stanowiska: Na czym będzie polegała nasza współpraca,ja tworzę grafikę,druga osoba( w tym przypadku) tnie,koduje layout.

Po czym oddajemy przysłowiowo szablon w ręce klienta (czyli pokazujemy demo) czy mu się podoba,jeśli tak rozliczamy się.

Drugą osobą,która jest poszukiwana to osoba zajmująca się marketingiem,czyli będzie pozyskiwała zlecenia,pozycjonowała naszą strone. Bądźmy szczerzy tutaj już musimy sobie sami ustalić w jakiej formie będzie zapłata.

Strona WWW: 

Kontakt z Administratorem: Prywatna Wiadomość(forum)

Mail: fear.gladness@gmail.com

GG:44047948

Witam! Poszukuje kodera,sam jestem grafikiem cały czas się uczę !

Koder powinien opanować w bardzo wysokim stopniu:

Html & Css

W średnim stopniu:

Mysql & Php

Są to podstawowe języki,które muszą być już w głowie.

Na czym będzie polegała nasza współpraca,ja tworzę grafikę,druga osoba( w tym przypadku) tnie,koduje layout.

Po czym oddajemy przysłowiowo szablon w ręce klienta (czyli pokazujemy demo) czy mu się podoba,jeśli tak rozliczamy się.

Drugą osobą,która jest poszukiwana to osoba zajmująca się marketingiem,czyli będzie pozyskiwała zlecenia,pozycjonowała naszą strone. Bądźmy szczerzy tutaj już musimy sobie sami ustalić w jakiej formie będzie zapłata.

Zapraszam serdecznie !

P.S Jeśli zły dział proszę o przeniesienie,kompletnie nie wiedziałem gdzie to napisać :(