Skocz do zawartości

Ciekawe studia związane z reklamą

Recommended Posts

Jaki kierunek studiów znacie, który jest związany z reklamą i marketingiem. Chciałbym rozwijać się w tej branży. Na razie mam ukończone studia I stopnia na kierunku marketing i zarządzanie. Dlatego teraz szukam studiów podyplomowych. Interesuje mnie uczelnia w Opolu lub we Wrocławiu. Na jednej z opolskich uczelni (Wyższa Szkoła Bankowa) znalazłem taki o to kierunek http://www.wsb.pl/opole/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki/reklama-cyfrowa-z-elementami-technik-multimedialnych-i-foto-poligraficznych

Reklama cyfrowa z elementami technik multimedialnych i fotopoligraficznych

Jestem bardzo ciekawy co myślicie o takim kierunku? Może już sami studiowaliście podobny kierunek, jeśli tak to wypowiedzcie się proszę na ten temat.

Tak te studia opisuje uczelnia:

Celem studiów jest przekazanie słuchaczom aktualnej wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu nowoczesnego podejścia do reklamy z elementami marketingu oraz technik multimedialnych i poligraficznych.Słuchacze zdobędą doświadczenie w prowadzeniu zajęć z przedmiotów zawodowych (technik organizacji reklamy, technik cyfrowych projektów graficznych, technik poligraf, fototechnik) ze szczególnym uwzględnieniem nowego programu nauczania dla tych przedmiotów.

• 1 year later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...