komputerowiec Napisano Marzec 31 Zgłoś Share Napisano Marzec 31 Jaki kierunek studiów znacie, który jest związany z reklamą i marketingiem. Chciałbym rozwijać się w tej branży. Na razie mam ukończone studia I stopnia na kierunku marketing i zarządzanie. Dlatego teraz szukam studiów podyplomowych. Interesuje mnie uczelnia w Opolu lub we Wrocławiu. Na jednej z opolskich uczelni (Wyższa Szkoła Bankowa) znalazłem taki o to kierunek http://www.wsb.pl/opole/kandydaci/studia-podyplomowe/kierunki/reklama-cyfrowa-z-elementami-technik-multimedialnych-i-foto-poligraficznych Reklama cyfrowa z elementami technik multimedialnych i fotopoligraficznych Jestem bardzo ciekawy co myślicie o takim kierunku? Może już sami studiowaliście podobny kierunek, jeśli tak to wypowiedzcie się proszę na ten temat. Tak te studia opisuje uczelnia: Celem studiów jest przekazanie słuchaczom aktualnej wiedzy i umiejętności praktycznych z zakresu nowoczesnego podejścia do reklamy z elementami marketingu oraz technik multimedialnych i poligraficznych.Słuchacze zdobędą doświadczenie w prowadzeniu zajęć z przedmiotów zawodowych (technik organizacji reklamy, technik cyfrowych projektów graficznych, technik poligraf, fototechnik) ze szczególnym uwzględnieniem nowego programu nauczania dla tych przedmiotów. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej1456 Napisano Styczeń 26 Zgłoś Share Napisano Styczeń 26 Komunikacja kreatywna? Pierwszy raz słyszę o takim kierunku. Czego to już nie wymyślą. Z drugiej strony to bardzo dobrze. Każdy znajdzie coś dla siebie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wioll 26 Napisano Marzec 2 Zgłoś Share Napisano Marzec 2 może po prostu public relations, medioznawstwo i marketing medialny? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirroger Napisano Kwiecień 4 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 4 Na różnych odłamach zarzadzania również 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts