sunfree Napisano Czerwiec 27 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 27 Cześć! Mam takie szybkie pytanie, jak Wy byście pozycjonowali produkty w sklepie? Mam sklep internetowy sprzedający preparaty na potencję i chciałbym wypozycjonować ten produkt na frazę: "kamagra". Co powinienem robić? Strona jest już zoptymalizowana pod tą frazę, czy mam teraz tylko zdobywać linki? Skąd? Co jeszcze mogę zrobić? Pozdrawiam Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson Napisano Czerwiec 29 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 29 Musisz je wciąż linkować. Dobrze byłoby też pisać jakieś artykuły eksperckie, wraz z linkami oczywiście. Musisz linkować tą podstronę: http://www.aptekakamagra.pl/kamagra.htmlbo na frazę: "kamagra" jest na pierwszym miejscu, zatem musisz działać Dywersyfikuj miejsca, skąd pozyskujesz linki. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sunfree Napisano Czerwiec 30 Autor Zgłoś Share Napisano Czerwiec 30 Dzięki za odpowiedź. A masz jakieś inne uwagi co do samej optymalizacji? Byłbym wdzięczny za odpowiedź Tutaj jest moja druga strona: http://www.taniakamagra.org Jakbyś mógł też wykonać taki jej "audyt" to byłoby świetnie Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonikaN Napisano Sierpień 13 Zgłoś Share Napisano Sierpień 13 duda - zgłoś sie do jakiejś firmy pozycjonującej, oczywiście zakładając, że sam takiej nie masz: Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nautil2 Napisano Wrzesień 6 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 6 Jak nadal macie problem z pozycjonowaniem, to zachęcam do skorzystania z dobrej oferty pozycjonerskiej: Pozycjonowanie gdynia nauka czytania sylabami kierownik budowy gdańsk ogrodzenia betonowe wejherowo[/url Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caparito Napisano Styczeń 16 Zgłoś Share Napisano Styczeń 16 dlaczego dobrej? jakieś przykłady? ja bym chciał mieć stronę taką jak http://www.kscc.pl/ funkcjonalną i zoptymalizowaną. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raloia Napisano Styczeń 20 Zgłoś Share Napisano Styczeń 20 Za takie usługi jak porady dotyczące pozycjonowania lub optymalizacji, powinno się płacić. To tak nawiasem... Są też darmowe artykuły w internecie na ten temat. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Susanne Napisano Luty 11 Zgłoś Share Napisano Luty 11 Jeśli chodzi o audyt strony, to możesz to zrobić samodzielnie przy pomocy dostępnych w sieci darmowych programów. Jeśli chcesz skuteczniej sprzedawać, to powinieneś zadbać o właściwe opisy produktów - i nie chodzi tu tylko o unikalność opisów, ale także o pisanie językiem korzyści. Aby dowiedzieć się więcej, zapoznaj się z artykułem http://www.ekomercyjnie.pl/3-malo-znane-szczegoly-opisow-produktow-w-sklepach-internetowych/. Jeśli natomiast chcesz lepiej się wypozycjonować, to słusznie zauważył Simson - linkowanie (należy pamiętać o dywersyfikacji) + artykuły eksperckie. Możesz rozpocząć prowadzenie bloga. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makatka Napisano Luty 20 Zgłoś Share Napisano Luty 20 Można na przykład przeczytać poradniki, które udostępnia samo Google na temat optymalizacji, albo poczytać blogi eksperckie na ten temat. Myślę że da się szybko znaleźć te materiały samemu Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano Maj 18 Zgłoś Share Napisano Maj 18 No dobrze opis może być zoptymalizowany pod frazy ale czy jesteś pewny że jest unikalny! To bardzo ważne! Potem już tylko linkowanie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lenix88 Napisano Maj 31 Zgłoś Share Napisano Maj 31 Przecież unikalność opisu można bardzo łatwo sprawdzić i to do tego za darmo Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekromek Napisano Październik 7 Zgłoś Share Napisano Październik 7 Czy wpisywanie strony i podpisu w profilach na różnych forach jest dobrą opcją pozycjonowania strony ? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts