ramambarbar Napisano Lipiec 6 Zgłoś Share Napisano Lipiec 6 Znalazłem ciekawą stronkę z ofertami pracy, również dla ludzi z branży IT. Sporo jest zleceń z branży IT. Nie tylko dla grafików, ale na przykład dla Copywriterów szczególnie dla tych którzy swobodnie posługują się różnymi językami http://oferia.pl/zlecenia/tlumaczenia/niemiecki . Myślę że teraz będzie coraz więcej takich ogłoszeń. Coraz więcej naszych firm przestało ograniczać swoje działania wyłącznie do rynku polskiego. Może nawet łatwiej zdobyc zlecenia za granicą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunsee Napisano Lipiec 7 Zgłoś Share Napisano Lipiec 7 Dla Copywriterów pracy jest najmniej. Nikt dziś już nie ceni słowa pisanego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Sierpień 14 Zgłoś Share Napisano Sierpień 14 Trochę jednak tych ofert jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Wrzesień 15 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 15 Stawki bywają różne, więc warto porównać sobie kilka ofert i wybrać tę najbardziej opłacalną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts