ania27 Napisano Sierpień 11 Zgłoś Share Napisano Sierpień 11 Witam, w związku z tym, że mieszkamy w domu, a rodzina nam się powiększa (rodzą się nowe wnuki) planujemy z mężem jakoś powiększyć salon, żeby przy okazji jakiejś uroczystości rodzinnej, jak wszyscy się zjadą, było dla nich miejsce. Wpdaliśmy na pomysł dobudowania ogrodu zimowego, latem wiadomo, że można wyjść na taras, ale zimą już nie bardzo więc taka konstrukcja spisałaby się. W salonie zostałby tylko duży stół, a tam byłby zestaw wypoczynkowy, jakiś stolik kawowy i fotele. Moja córka namawia mnie do tego pomysłu, wysłała mi taki link do strony http://wintergarten.pl/ gdzie właśnie pokazane są takie ogrody. Wygląda to bardzo fajnie i naprawdę można dzięki takiej przeszklonej konstrukcji powiększyć sobie dom. A co Wy o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Sierpień 13 Zgłoś Share Napisano Sierpień 13 Myślę, że to bardzo fajna opcja, chociaż sama czegoś takiego u siebie na pewno nie zrobię. Wolę jednak zainwestować w ogród letni i postawić na jedno z ogrodzeń nowoczesnych z design.ogrodzenia.pl, które od dawna mi się podobają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts