tasior Napisano Sierpień 26 Zgłoś Share Napisano Sierpień 26 Czy tworzac swoja strone moge poslugiwac sie tapetami, artykulami z innych stron (np tapete jako tlo strony, albo kozystanie z recenzji) a jesli tak to dac jakis podpis skad sie to wzielo?? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 28 Zgłoś Share Napisano Sierpień 28 Nie można kopiować niczego bez zgody autora. Więcej o prawach autorskich znajdziesz tutaj. Znajdują się natomiast serwisy które umożliwiają Ci korzystanie z grafik lub artykułów za darmo, bądź w zamian za link zwrotny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erka wyderka Napisano Styczeń 14 Zgłoś Share Napisano Styczeń 14 A czy mogę posługiwać się tytułem artykułu i autorem tworząc wyszukiwarkę do takich artykułów? Czyli - mamy czasopisma w formie papierowej i dla prenumeratorów tworzymy wyszukiwarkę artykułów. Żadnej treści artykułów nie udostępniamy na stronie, żeby była jasność. Mam problem, bo redaktor jednego pisma chyba nie bardzo rozumie sedna tej wyszukiwarki i nie bardzo chce się zgodzić, żeby ich pismo było ujęte w tej wyszukiwarce. a ja nie chcę, żeby mnie potem z tego powodu ciągał po sądach. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grek Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Taka wyszukiwarka nie jest łamaniem prawa, ale aby redaktor ma prawo zastrzec sobie fakt niedodawania jego, lub jego pracowników danych osobowych. Generalnie rzecz rozbija się o dobrą wolę obu stron. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alalala Napisano Listopad 4 Zgłoś Share Napisano Listopad 4 nie radzę korzystać z czyjegoś artykułu,samego tytułu,czy czegokolwiek,co nie jest twoim własnym tworem,może to się żle skończyć.Te darmowe stronki mają sporo do zaoferowania,na początek wystarczy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts