rapito Napisano Październik 1 Zgłoś Share Napisano Październik 1 Czy jest sens reaktywować domenę, z która przez 2 lata nic sie nie działo? Cyz jest ona wartościowa w kontekście pozycjonowania, czy lepiej o niej zapomniec i zacząc pracę nad zupełnie nową domeną?? ( stara domena nie była zbanowana) Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gbzl Napisano Październik 2 Zgłoś Share Napisano Październik 2 Jeśli stara domena nie była zbanowana a prowadzą do niej wartościowe linki myślę, że warto ją reaktywować. W dodatku domena, która już od jakiegoś czasu istniała w sieci jest bardziej wartościowa niż domena całkiem nowa. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosmos Napisano Październik 26 Zgłoś Share Napisano Październik 26 Co będzie lepszym rozwiązaniem pl czy eu, czy to w ogóle ma jakieś znaczenie? zastanawiam się nad ofertą https://www.nazwa.pl/domeny, do tej pory miałem u nich pocztę i byłem zadowolony z współpracy, słyszałem też dobre opinie o hekko. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanetta Napisano Listopad 3 Zgłoś Share Napisano Listopad 3 w moim odczuciu nazwa.pl jest ok. Jelsi wiec i Ty jestes zadowolony, to zostan z nimi. Ja osobiscie wolę domeny pl. ale ważne jest tez dla jakiego profilu dzialanosci dobierasz domenę, a własciwie jej rozszerzenie. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Luty 29 Zgłoś Share Napisano Luty 29 nazwa jest bardzo droga, a czy dobra? Miałem tam serwer i już go tam nie mam. Można taniej znaleźć znacznie solidniejsze serwery. A zresztą sam właśnie tak trafiłem na Hekko i prędko usługi nie zmienię. Bo po co? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GBuster Napisano Marzec 6 Zgłoś Share Napisano Marzec 6 Stare domeny mogą być zaspamowane linkami z przeszłości i czyszczenie może kosztować. Lepiej nową. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renata Napisano Marzec 7 Zgłoś Share Napisano Marzec 7 Moim zdaniem chyba lepiej zacząć od nowa, czyli wymienić domenę na nową, aczkolwiek i reaktywowanie starej, jeśli ma dobrą historię też raczej nie jest złym pomysłem. Jeśli chodzi o domeny, to pierwszy rok na nazwa masz za darmo, owszem, jednak po roku domena z końcówką .pl to już koszt 100,00 PLN netto. Możesz rozejrzeć się tutaj: https://www.defero.pl/home/wybierz-domenę gdzie koszt odnowienia domeny z końcówką .pl po roku, to 78,00 PLN netto. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts