kosmos Napisano Październik 25 Zgłoś Share Napisano Październik 25 Miał ktoś z Was okazję wyjechać na studenckie praktyki zagraniczne? Według mnie to dobra okazja, żeby zdobyć doświadczenie zawodowe i podszkolić angielski? Co sądzicie o programie Aiesec - http://aiesec.pl/dla-studentow/wyjedz-na-praktyke-lub-wolontariat/global-talents? warto zdecydować się na taki wyjazd? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mojito Napisano Październik 27 Zgłoś Share Napisano Październik 27 Nie miałam takiej okazji jak byłam studentką, ale myślę, że to naprawdę świetna opcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Kwiecień 4 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 4 Mówiąc szczerze też nie miałam okazji by skorzystać z takich praktyk, ale wśród moich znajomych znajdowały się takie osoby i bardzo sobie chwaliły ten rodzaj doświadczenia. Myślę, że to świetny sposób nie tylko na zdobycie doświadczenia, ale i doszlifowanie języka obcego, poznanie nowej kultury oraz ludzi. Jak jest taka okazja, to warto spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts