infrasmatt Napisano Listopad 18 Zgłoś Share Napisano Listopad 18 Bardzo podobają mi się ściany z płytek klinkierowych lub cegły. Zastanawiam się nad ofertą SCU Klinkier - klinkier holenderski.Gdzie takie płytki będą wyglądały lepiej - w salonie czy sypialni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zanetta Napisano Listopad 19 Zgłoś Share Napisano Listopad 19 do sypialni nie dawałabym płytek, jak pomyśle, że miałabym stanąć na nich bosą stopą, to ąz mam dreszcze. Jesli juz to w salonie tam niech będa.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocja Napisano Styczeń 19 Zgłoś Share Napisano Styczeń 19 Klinkier zazwyczaj kojarzy mi się z elewacją i płytkami tarasowymi http://www.paradyz.com/plytki/klinkier/aquarius . Ja dałam takie na taras, ale dla dzieci specjalnie część pokryliśmy deskami kompozytowymi, tak samo jak ławki do siadania w koło piaskownicy. To jest zawsze bezpieczniejsze niż goła posadzka. Jednak w domu najczęściej pod płytki dajemy ogrzewanie podłogowe. Najlepiej jak ktoś ma wodne z centralnego. W moim przypadku to zwykłe maty elektryczne. One nie zużywają dużo prądu a dają wspaniały efekt. Zwłaszcza jak się ma ogrzewanie podłogowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cylylia Napisano Luty 10 Zgłoś Share Napisano Luty 10 Chodzi Ci o płytki cegłopodobne? Ja widziałam takie cuda w poradnikach Castoramy https://www.castorama.pl/inspiracje-i-porady/wykonczenie/plytki-scienne-podlogowe-i-elewacyjne/plytki-scienne/plytki-ceglopodobne-pomysl-na-wykonczenie-scian.html O to Ci chodzi? No faktycznie fajnie to wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarak Napisano Luty 12 Zgłoś Share Napisano Luty 12 Ja nie jestem przekonana do takich płytek. Raczej podobają mi się tapety do przedpokoju i salonu. Są bardziej przytulne i dają większe możliwości aranżacyjne. Oczywiście to kwestia gustu, każdy woli co innego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano Luty 21 Zgłoś Share Napisano Luty 21 ja mam sciany wykończone płytkami klinkierowymi płytki z kolekcji Klinkier Przysucha, jakby ktoś pytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts