bilon Napisano Luty 28 Zgłoś Share Napisano Luty 28 Gdzie się wybieracie w tym roku na wakacje? W Polskę czy raczej w świat? Ja się zastanawiam nad Chańczą... Znajoma polecała niedawno to miejsce i przy okazji znalazłam niedrogie noclegi Chańcza. Co o tym myślicie?[/size][/font] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Marzec 22 Zgłoś Share Napisano Marzec 22 Ja wreszcie postanowiłam spełnić swoje największe marzenie i wybrać się do Japonii Na razie jestem na etapie planowania tego, gdzie pojadę, co zobaczę, będzie tego dosyć sporo. Szukałam jakiś ciekawostek i znalazłam coś takiego: http://eu-eu.eu/co-warto-zwiedzic-w-japonii/, ale Japonia to tak fascynujący kraj, że ciężko jest zobaczyć wszystko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martakaczm Napisano Maj 17 Zgłoś Share Napisano Maj 17 Kraków jest moim zdaniem bardzo fajną opcją wakacyjną. Jeśli ktoś z Was jeszcze tam nie był to serdecznie polecam odwiedziny. W kwestii noclegów wybór jest bardzo duży, wystarczy popatrzeć na wynajem apartamentów kraków, gdzie możecie wynajmować mieszkania zarówno na doby, jak i na dłuższy okres czasu. Moim zdaniem to fajna alternatywa dla hoteli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Uchanka Napisano Maj 19 Zgłoś Share Napisano Maj 19 A ja zastanawiam się czy nie wyskoczyć nad morze. Słyszałam że nocleg w Łebie nie jest drogi i jest co nie co pozwiedzać w okolicy ( to jakaś opcja dla bardziej aktywnych) Dla mniej aktywnych lub na leniwe dni a ja mam takich kilka w zanadrzu można poleżeć na plaży w słonku i oddychając na jodowanym powietrzem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julia.konieczko33 Napisano Lipiec 27 Zgłoś Share Napisano Lipiec 27 jak zawsze standardowo polskie morze, ale teraz mielismy wyzwanie z rodzinką, bo jedzie z nami pies. postawilismy na krynice morska i hotel continental bo bez problemu dostalismy zakwaterowanie z czworonogiem :))) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts