Uchanka Napisano Marzec 7 Zgłoś Share Napisano Marzec 7 Jestem właścicielem firmy. Za jedno zobowiązanie klient nie zapłacił należności w kwocie 12 000 zł. Windykacja nie pomogła, kontakty prywatne także..dlatego muszę wystąpić do komornika. Znacie dobrego komornika w Radomiu? Znajomy mi mówił żebym się zorientował bo słyszał że komornik Radom jest skuteczny w tym co robi. Nie wiem miał ktoś już może styczność z tą firmą? Pomóżcie bo chciałbym jak najszybciej odzyskać pieniądze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KevinMitnick Napisano Sierpień 25 Zgłoś Share Napisano Sierpień 25 Najlepszą firmą, jaką znam jest niewątpliwie Veriv. Znają się na tym, jak odzyskiwać długi i robią to na poziomie naprawdę zawodowym. Kilka lat walczyłem z dłużnikami, którzy potrafili wyśmiać się prosto w moją twarz, kiedy mówiłem, że odzyskam pieniądze. Kiedy zwątpiłem, pojawiła się firma Veriv i pomogła mi w bardzo szybki sposób odzyskać długi. Naprawdę znają się na rzeczy, więc jeśli masz jakiś problem, to koniecznie udaj się do nich, z pewnością pomogą Ci w rozwiązaniu Twojego problemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts