Uchanka Napisano Marzec 7 Zgłoś Share Napisano Marzec 7 Gdzie jest dobrze wybrać się nad morzem? Szukam czegoś "po środku". Nie chcę szumu jak w Trójmieście, ani też wioski gdzie nic sie nie dzieje. Chcemy jechać ze. Myślimy o Mielnie bo jakoś ta miejscowość mnie "porwała". Chcemy dobrze się wybawić a widziałam że jest tam duzo imprezowni, a po za tym są też miejsca gdzie można odetchnąć Chciałabym coś bardzo blisko morza, miejscowość z atrakcjami, żeby można było coś pozwiedzać Oczywiście nie chodzi, zebyły było za pół darmo, ale zeby można było wynająć pokoje konfortowe w przystepnej cenie tak do 80 zł. Przy okazji może ktoś mi podrzuci link do jakiegoś noclegu bo ja myśląc o tym Mielnie trafiłam na www.wolnepokoje.mielno.pl. Cenowo przedstawia się przyzwoicie. Przyjemne pokoje i aneks kuchenny wydaje sie godny uwagi. Był tam ktoś może? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martakaczm Napisano Marzec 14 Zgłoś Share Napisano Marzec 14 Polecam inne miejsca niż morze Morze jest super ale niestety dość szybko się nudzi. Zobacz sobie na przykład noclegi Krajno. Okolica jest naprawdę przepiękna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nocleg_owo Napisano Marzec 21 Zgłoś Share Napisano Marzec 21 Warto poszukać inspiracji na tej stronie:http://www.noclegowo.pl/noclegi/nad-morzem/Są tutaj propozycje zarówno krajowe, jak i zagraniczne. Do tego możliwość szukania zgodnie z preferencjami cenowymi, a także opinie klientów i gwarancja sprawdzonego miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilon Napisano Kwiecień 18 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 18 Ja lubię jeździć nad polskie morze. Uważam, że to całkiem niezła rozrywka za nieduże pieniądze. W tym roku myślę nad wyjazdem do Łeby bo znalazłam łeba noclegi i zastanawiam się, czy to dobry wybór. Był ktoś z Was kiedyś w Łebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haniatorun Napisano Kwiecień 20 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 20 Ja coś czuję, że tegoroczne wakacje spędzę w https://www.gppeople.pl/74,gp-people-praca-za-granica-niemcy.html - no ale, zarobię sobie i odłożę na jakieś zagraniczne szaleństwo ^^ Moze Hiszpania, albo Włochy? Ale to jak już sezon opadnie i nie będzie tylu turystów - na spokojnie będzie można sobie zwiedzać i odpoczywać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalinaG Napisano Kwiecień 20 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 20 Jak nad morze to tylko Krynica Morska!! Prawie co roku tam jeżdżę!Jak jest pogoda to całodniowe opalanie, a jak jest gorzej to można w hotelu trochę popracować na lapku, albo zrelaksować w saunie czy grając w bilard ( przynajmniej w hotelu continental są takie atrakcje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Kwiecień 27 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 27 Ja w tym roku nie mam jeszcze sprecyzowanych planów. Być może wybiorę się jedynie na krótką wycieczkę do Wrocławia, ale jeszcze nie wiem. Co do innych regionów, to z gór zdecydowanie rządzi Zakopane. Nad morze raczej nie jeżdżę i mnie to nie ciągnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DjKaraluch Napisano Maj 20 Zgłoś Share Napisano Maj 20 Jak ktoś nie lubi morza to może Mazury? Też jest woda, też jest ładnie, a przynajmniej nie trzeba się przeciskać między turystami. Ja chyba ze znajomymi zdecyduje się na domek w Mrągowie, który znalazłem na nocujznami.pl, ale zastanawiam się jeszcze nad Rynem (bo jest mniejszy, a na zdjęciach wygląda naprawdę ładnie). Większe miasta polskie też chcemy odwiedzić, ale na Mazurach raczej zostaniemy na dłużej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano Czerwiec 1 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 1 Bardzo miło wspominam ubiegłoroczne wakacje. Spędzałam je ze znajomymi na Kaszubach. Wypad był na spontana, na szczęście udało nam się znaleźć zakwaterowanie - domek w Agroturystyce - http://www.domkikaszuby.eu/ Domek położony w Ostrzycach, do o koła jeziora, lasy i dużo atrakcji. Domek ładny, przytulny, czysty i fajnie wyposażony. Mam nadzieję że w tym roku znajdę czas żeby wybrać się na Kaszuby, choćby na weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karex Napisano Październik 31 Zgłoś Share Napisano Październik 31 Chorwacja jest dobra na lato.Jesienia jest tam deszczowo i nieprzyjemnie.ZIma równiez nie ma sensu tam jechać. Proponowałbym zastanowic się teraz nad feriami zimowymi. Szczególnie,ze jest coraz bliżej , a w sezonie ciężko będzie coś sensownego znaleźć. Sporo fajnych mieszkań w górach jest na tej stronie: http://www.sunandsnow.pl/index.php Jest tutaj opcja zabukowania sobie wygodnego apartamentu w dobrym standardzie w cenie pokoju w hotelu. Takie mieszkanie to większa wygoda z uwagi na to, że masz dostęp do wyposażonej kuchni oraz więcej miejsca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aszyn Napisano Grudzień 14 Zgłoś Share Napisano Grudzień 14 Jak wakacje to z rozmachem Ja myślę obecnie o Meksyku, znajomi niedawno byli i mówili, że super przygoda. Dodatkowo widziałam, że można wynająć sobie jacht, na przykład tutaj: http://www.globtourist.com/czartery-jachtow-meksyk.html i popływać trochę. Wzdłuż wybrzeży Meksyku - to na pewno byłaby niezapomniana przygoda! Warto się zastanowić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts