mozart2008 Napisano Sierpień 26 Zgłoś Share Napisano Sierpień 26 Witam, Mam 13lat i stworzyłem swój własny serwis internetowy bez pomocy nikogo. Uczyłem się języków z darmowych kursów w necie. Mojej strony dosłownie nikt nie odwiedza. Chciałbym żeby to się zmieniło,ale nie wiem jak to osiągnąć. http://www.iamskater.netai.net Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Sierpień 28 Zgłoś Share Napisano Sierpień 28 Żeby strona była odwiedzana musi nie tylko zostać zaindeksowana przez wyszukiwark(i)(ę), ale powinna spełniać szereg kryteriów, aby znalazła się na pierwszych pozycjach w wynikach wyszukiwania. Na początek zastanów się dla kogo tworzysz serwis i znajdź słowa najbardziej go opisujące. Postaraj się dodać odpowiednie tytuły do strony (podstron) oraz odpowiednie metatagi. Stwórz mapę witryny i dodaj ją do google.com/webmasters. Zadbaj o to, aby do twojego serwisu prowadziło jak nawięcej linków. A to dopiero początek. Więcej możesz przeczytać tutaj. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zkwadrat Napisano Sierpień 29 Zgłoś Share Napisano Sierpień 29 Wszystko by się zgadzało jednak dla osoby rozpoczynającej swoją przygodę z pozycjonowaniem polecałbym również inną formę reklamy np.: - wymiana banerami - wymiana linkami - mailing - reklamowanie swojej strony na forach internetowych ( najlepiej związanych tematycznie ze stroną ) - reklamowanie strony na blogach Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcb Napisano Październik 8 Zgłoś Share Napisano Październik 8 Polecam wpisanie w google "spis katalogów". Znajdziesz tym samym wiele katalogów, do których możesz dodać swoją stronę. To powinno pomóc na początek. Jeżeli interesuje Cię ta tematyka to poszukaj blogów lub for o tematyce pozycjonowania - znajdziesz tam wiele ciekawych informacji i na pewno choć trochę rozreklamujesz swoją stronę! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Delux Napisano Luty 21 Zgłoś Share Napisano Luty 21 pozycjonuj Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lvcas Napisano Grudzień 20 Zgłoś Share Napisano Grudzień 20 Strona zniknęła z sieci, więc chyba autorowi nie udało się wypozycjonować i reklamować. A może to wina darmowego hostingu? ___________________ chwilówki Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damtox Napisano Maj 28 Zgłoś Share Napisano Maj 28 uuu, a strony już niema... Szkoda bo chętnie bym pomógł... Temat do zamknięcia więc się nadaje... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts