Uchanka Napisano Kwiecień 13 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 13 Z doświadczenia wiem, ze wakacje warto zaplanować nieco wcześniej. Dlatego tez ja już teraz planuje, gdzie wybiorę się w wakacje. Pomyślałam ze warto było by pojechać nad Polskie morze, interesuje mnie łeba noclegi tam wydają się byc niedrogie w porównaniu do innych miast. Po za tym, wystarczy tylko dobrze poszukać to tani nocleg zawsze się znajdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bilon Napisano Kwiecień 19 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 19 Tym, którzy są żądni wrażeń polecam campingi Zresztą nie tylko w Polsce - również w innych krajach Europy. Polecam zajrzeć na stronę http://www.camprest.com/pl i poczytać trochę na temat campingów. To jest świetna zabawa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martakaczm Napisano Kwiecień 19 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 19 Ja osobiście kocham polskie góry i to jest miejsce które mogę Ci polecić. Dodatkowo często korzystam z noclegi Kluszkowce więc te noclegi również mogę Tobie polecić. Generalnie mi się wydaje, że warto i to bardzo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
haniatorun Napisano Czerwiec 21 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 21 Przez kilka lat jeździłam przez agencję pracy https://www.gppeople.pl/33,gp-people-agencja-pracy-tymczasowej-w-poznaniu.html na nasze zachodnie wybrzeże i bardzo polecam te regiony. Jeśli wolicie większe miejscowości to na pewno spodoba wam się w Świnoujściu, Międzyzdrojach czy Kołborzegu. Jest co zobaczyć, nawet jak będzie kilka dni niepogody to można się wybrać do Wolińskiego Parku Narodowego, do portu. Można też wybrać się na jednodniowe wycieczki na duński Bornholm, także jest co tam zrobić. Jak się jedzie z rodziną to w sumie najlepiej wziać jakiś domek - w Międzyzdrojach jest w sumie ich najwięcej, a koszt na osobe wynosi czasami tylko 20-30 zł za dobę;) Także nie ma co jechac do Egiptu, u nas też jest co robić:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 12 Zgłoś Share Napisano Lipiec 12 Jeżeli chodzi o wakacje w Polsce, to zdecydowanie wybieram góry. tam zawsze można znaleźć coś do zrobienia i jak dla mnie jest to idealne miejsce na wypoczynek i ten bardziej i ten mniej aktywny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
julia.konieczko33 Napisano Lipiec 27 Zgłoś Share Napisano Lipiec 27 Jeśli wakacje nad polskim morzem, to ja od siebie bardzo polecam Krynice Morska, piekne plaze, mozna tez znalezc spokojniejsze zakatki. My od trzech sezonow zatrzymujemy sie w Continentalu z uwgai na dzieciaki. Jesli pogoda sie zepsuje zawsze mozna liczyc na animatorow oraz aqua park Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchopanda Napisano Wrzesień 17 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 17 Ja z nadmorskich miejscowości lubię Świnoujście. Byliśmy tam już kilka razy, ostatni raz http://willa-atena.pl/ w bo zależało nam na jakimś pensjonacie ze SPA. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzegorz881 Napisano Wrzesień 2 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 2 W Polsce jest mnóstwo różnych ciekawych miejsc do zwiedzania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wordpresiarz Napisano Wrzesień 7 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 7 Prawda, jednak ceny w Polsce w kurortach wakacyjnych zachęcają bardziej do wycieczek zagranicznych. Jedyny plus, że w tym roku dobra pogoda się trafiła 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts