Skocz do zawartości

Wakacje w Polsce

Uchanka

Recommended Posts

Z doświadczenia wiem, ze wakacje warto zaplanować nieco wcześniej. Dlatego tez ja już teraz planuje, gdzie wybiorę się w wakacje. Pomyślałam ze warto było by pojechać nad Polskie morze, interesuje mnie łeba noclegi tam wydają się byc niedrogie w porównaniu do innych miast. Po za tym, wystarczy tylko dobrze poszukać to tani nocleg zawsze się znajdzie. 

• 2 months later...

Przez kilka lat jeździłam przez agencję pracy https://www.gppeople.pl/33,gp-people-agencja-pracy-tymczasowej-w-poznaniu.html na nasze zachodnie wybrzeże i bardzo polecam te regiony. Jeśli wolicie większe miejscowości to na pewno spodoba wam się w Świnoujściu, Międzyzdrojach czy Kołborzegu. Jest co zobaczyć, nawet jak będzie kilka dni niepogody to można się wybrać do Wolińskiego Parku Narodowego, do portu. Można też wybrać się na jednodniowe wycieczki na duński Bornholm, także jest co tam zrobić. Jak się jedzie z rodziną to w sumie najlepiej wziać jakiś domek - w Międzyzdrojach jest w sumie ich najwięcej, a koszt na osobe wynosi czasami tylko 20-30 zł za dobę;) Także nie ma co jechac do Egiptu, u nas też jest co robić:)

• 3 weeks later...

Jeżeli chodzi o wakacje w Polsce, to zdecydowanie wybieram góry. tam zawsze można znaleźć coś do zrobienia i jak dla mnie jest to idealne miejsce na wypoczynek i ten bardziej i ten mniej aktywny.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 5 years later...
  • Utwórz nowe...