Skocz do zawartości

Prezent na 18 urodziny

karex

Recommended Posts

Witam
Ide za dwa tygodnie do syna mojego brata na 18 urodziny - taka rodzinna imprezka i jak wiadomo potrzebuje jakis sensowny prezent, ale problem jest w tym ze chlopak juz wszystko ma telefon, mp3, super komputer itd. Wiec co tu duzo mowic chce na to wydac max 500zl, ale najlepiej to cos kolo 300 :P, ale nie mam zupelnie pomyslu - 
CZEKAM NA JAKIES SENSOWNE POMYSŁY 

Możesz zawsze dać mu do ręki te 300 zł. Nie będzie to zbyt oryginalne ale chłopak sobie kupi to co chce :P Jeśli jednak chcesz mu dać jakiś prezent to najlepiej niech będzie to jakiś zabawny gadżet jak na przyklad:

http://www.goodies.pl/389-prezenty-na-18

Szczególnie jeśli ma wszystko czego mu potrzeba. Nie polecam natomiast kupować zboczonych figurek i jakichś tam lalek, które kupuje sporo osob na 18 stkę.Potem nie wiadomo co z tym robić. Ja dostałem tego sporo i potem to wyrzuciłem :P

• 5 months later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Ja uważam, że najbardziej praktycznym prezentem jest kasa. To się przyda każdemu w każdej sytuacji. Do tego można dokupić jakiś mały przydatny gadżet, na przykład ze strony Printerrier. Teraz przed świętami oferują aż 25 procent rabatu na cały asortyment więc tym bardziej warto rzucić okiem na ich propozycje. Pieniądze się przydadzą, a gadżet będzie świetną pamiątką :)

• 1 month later...