karex Napisano Lipiec 10 Zgłoś Share Napisano Lipiec 10 Poszukuję lodówki do 2000 zł. Jaka marka jest obecnie najlepsza? Ktoś coś poleca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piet Napisano Lipiec 12 Zgłoś Share Napisano Lipiec 12 Rozumiem,ze ma to być tradycyjna lodówka na jedne drzwi? W tej cenie polecam tą lodówkę Candy: http://www.candy.pl/pl/produkty/przechowywanie-zywnosci/chlodziarkko-zamrazarki/-/catalog/1532655/ckcs6186isv-1 Kupowałem jakiś czas temu dla rodziców. Są z niej zadowoleni bo jest pojemna. Inox również ok. Jest to specjalny rodzaj inoxu tak wiec nie palcuje się tak jak inne. Sam patrzyłem się głównie na serwis Tak aby w razie problemow po okresie gwarancji nie mieć problemu z naprawą. Candy ma jeden z lepszych serwisów w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Lipiec 12 Zgłoś Share Napisano Lipiec 12 Nie znam się zbytnio na lodówkach, ale pewnie takie firmy jak Beco czy Amica z pewnością się warte rozważenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olo44 Napisano Listopad 8 Zgłoś Share Napisano Listopad 8 Ja zaufałem marce Kernau, kupiłem dużą lodówkę w cenie 1399 zł, bardzo pojemna, pobiera mniej prądu niż poprzednia, cichutko pracuje i wygląd również niczego sobie. W dodatku dostałem gwarancję 5 letnią a nie jak w standardzie 2 letnią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts