karex Napisano Lipiec 10 Zgłoś Share Napisano Lipiec 10 Witam. Szukam obecnie jakiegoś dobrego tabletu graficznego w cenie do 1500 zl. Co polecicie w tym budżecie? I czy gdzieś jest możliwość kupna na raty? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piet Napisano Lipiec 13 Zgłoś Share Napisano Lipiec 13 Tak. Zorienuj sie w rtv Euro agd: http://www.euro.com.pl/tablety-graficzne.bhtml Nie maja tam wprawdzie takiego duzęgo wyboru ale jest tam w dobrej cenie kilka modeli Wacom, które na początek są najlepszym wyborem ( sam obecnie mam tablet Wacom , który kupiłem za niecałe 500 zł i jest czuły i dobrze sie sprawdza tak wieć była to naprawdę dobra decyzja). Są tam raty aczkolwiek sam kupowałem za gotówkę tak więc nie mogę na ich temat wiele napisać (w sklepie pisze jednak,ze są to raty 0%). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gabi157 Napisano Wrzesień 29 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 29 ;d;d;d;p;p;p 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filifpp Napisano Październik 11 Zgłoś Share Napisano Październik 11 Ciekawe propozycje dajecie w tym zakresie, właśnie takiego tableta szukałem ! _____________http://podolodzy.pl/szukaj/podolog-tarnow/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
forumowicz112 Napisano Listopad 5 Zgłoś Share Napisano Listopad 5 dzięki za podpowiedz ja tez takiego szukałem Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breco Napisano Listopad 5 Zgłoś Share Napisano Listopad 5 Jeżeli Twoje wymagania nie są wielkie to warto poszukać używanych na allegro. Sam ostatnio wystawiałem praktycznie nieużywany Wacom za 2/3 ceny (w przypadku gdy nowy kosztował 1,5 tyś to oszczędność jest całkiem spora). Oczywiście jeśli jest mało używany, nieporysowany. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bufor Napisano Listopad 23 Zgłoś Share Napisano Listopad 23 zdecydowanie Wacom kup bo to naprawde dobra firma. szkoda kupowac w saturnie czy innych takich bo maja mniejszy wybor i drożej, ja zawsze elektronike zamawiam z xkom taki sklep internetowy pewnie uzytkownicy znaja Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eskel Napisano Listopad 25 Zgłoś Share Napisano Listopad 25 Ja ostatnio zaopatrzyłem się w swojego pierwszego Wacoma. Mam zamiar tworzyć projekty na koszulki i kubki i bez tabletu ani rusz. Z tego, co poczytałem w sieci, rzeczywiście warto zaopatrzyć się właśnie w tablet tej firmy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Grudzień 1 Zgłoś Share Napisano Grudzień 1 Dokładnie Wacom to 1 liga Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts