piet Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Witam. Czy ktoś z Was jakis czas temu kupował kompter oraz inny sprzęt do biura na raty. Gdize sa raty 0%? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karex Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Aktualne są w dwóch miejscach: 1. Na aukcjach internetowych chociaż sam bardzo rzadko tam coś kupuje bo raz przyszło mi nie to co zamówiłem. Próbowali mnie oszukac, na szczęście cała sprawa miała dobre zakończenie bo odzyskałem pieniądze. Jestem jednak bardzo podejrzliwy od tamtego czasu. 2. W rtv Euro agd; http://www.euro.com.pl/ - kilka razy już tam kupowałem. Mają dobre ceny, zamówienia realizują szybko. No i są tam autentyczne raty 0% bez zadnych dodatkowych dopłat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Wrzesień 5 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 5 Wszędzie. Zdecydowana większość sklepów, jak nie wszystkie dają możliwość kupowania sprzętu na raty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts