adamm67 Napisano Sierpień 22 Zgłoś Share Napisano Sierpień 22 Jeśli szukacie bardzo dobrych tabletek na trawienie to osobiście dla młodych osób mogę polecić, tabletki liv.52 działają szybko i skutecznie. Jak kiedyś będziecie mieć problemy żołądkowe lub będzie was bolał brzuch sięgnijcie po ten sprawdzony lek na trawienie ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostek32 Napisano Sierpień 26 Zgłoś Share Napisano Sierpień 26 pfff na wszystko tabletki byście brali. Zacznij pić więcej wody, ruszać się, jeść jogurty, pić zielona herbatę, a żadne tabletki nie będą ci potrzebne. Tak mi poradziła kumpela w czasie kiedy robiliśmy sobie sesja fotograficzna warszawa bo też się źle czułem, od tego czasu jest o niebo lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Wrzesień 5 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 5 A nie lepiej zacząć się lepiej odżywiać? Powinno się jeść więcej błonnika, a poza tym z tego co wiem, są jeszcze jakieś herbatki wspomagające trawienie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanchopanda Napisano Wrzesień 17 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 17 Ja też uważam, że nie ma sensu brać jakichś tabletek i się truć, jak już to jakieś całkowicie naturalne środki. Poczytaj sobie na przykład o inulinie: http://drpelc.pl/superfood/128-inulina-z-cykorii-blonnik-500g-anagram-zielonki.html to chyba najbogatsze, naturalne źródło błonnika, a błonnik jak wiadomo jest bardzo korzystny dla układu pokarmowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arpex Napisano Maj 23 Zgłoś Share Napisano Maj 23 Jesteś lekarzem? Moim zdaniem lekarz ma kluczowe zdanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts