rankis Napisano Sierpień 23 Zgłoś Share Napisano Sierpień 23 Rabat dotyczy hostingu i jest ważny do końca roku: 489K9E12H5 Tak jak napisałem wcześniej - daje to 50 proc. zniżki. 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonaMona Napisano Październik 6 Zgłoś Share Napisano Październik 6 Czy ten kod jeszcze działa? Bo na blogu Hekko w artykule znalazłam taki: EXAG456765 (tutaj link do artykułu, o którym mówię: http://blog.hekko.pl/5-powodow-dla-ktorych-warto-przejsc-ssl/). Warto skorzystać z oferty tej firmy hostingowej? Artykuły ma rzetelne i fajne, ale wiadomo, że zawsze lepiej skorzystać z jakiejś firmy z polecenia drugiej osoby, a nie z ulotki czy innej formy reklamy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filifpp Napisano Październik 11 Zgłoś Share Napisano Październik 11 Niezły ten rabat na HEKKO ! Korzystać póki jest takową możliwość, ja już skorzystałem, dzięki ! _____________http://podolodzy.pl/szukaj/podolog-tarnow/ Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Październik 25 Zgłoś Share Napisano Październik 25 Dnia 23.08.2016 o 16:13, rankis napisał: Rabat dotyczy hostingu i jest ważny do końca roku: 489K9E12H5 Tak jak napisałem wcześniej - daje to 50 proc. zniżki. Dzięki przyda się Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werkooss Napisano Listopad 11 Zgłoś Share Napisano Listopad 11 No ja słyszałem że hekko bardzo często daje jakieś rabaty. _________________konto oszczędnościowe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosamic Napisano Listopad 23 Zgłoś Share Napisano Listopad 23 no 50% rabatu to nie byłe jaka promocja aż żal nie skorzystać Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Styczeń 18 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 18 Nie wiem czy ten kod jest jeszcze aktualny - miał być do końca roku ważny. Ewentualnie sprawdzajcie kod wrzucony przez Mona - sam go jeszcze nie sprawdzałem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts