piet Napisano Wrzesień 6 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 6 Witam!!! Mam do was pytanie, otóż chciałbym powiększyć bibliotekę gier na mojej półce w domu Lecz tutaj pojawia się problem, bo nie wiem w jakim sklepie najlepiej kupować gry w pudełkach. Nie chcę CD-Key itp. ponieważ ja lubię mieć gry w pudełku, bo czuje się ten klimat Z góry dziękuję za pomoc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karex Napisano Wrzesień 7 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 7 Ja również nie przepadam za kupowanie kluczy w sieci... Co z tego,ze kupisz to nieco taniej skoro potem nawet nie będziesz mógł tej gry sobie odsprzedać... O wiele lepiej jest moim zdaniem kupić sobie grę w formie pudełkowej. Zerknij sobie do rtv Euro agd: http://www.euro.com.pl/pc.bhtml Jest tam obecnie sporo promocji na gry pudełkowe. Kupowałem tam tydzień temu Wiedźmina. Wersja Game of The Year jest tam w cenie niecałych 120 zł czyli najtaniej ze wszystkich sklepow jakie znam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Październik 24 Zgłoś Share Napisano Październik 24 Chyba nie ma jednego najlepszego. Ja zawsze wyszukuję na ceneo danej gry i kupuję gdzie najtaniej. Teraz np. kupiłem Battlefielda 1 na PS4 w MediaExpert. Nie dość, że mieli najtaniej to jeszcze zapisałem się na ich newsletter i jeszcze 10zł taniej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Październik 25 Zgłoś Share Napisano Październik 25 21 godzin temu, Kropeczka napisał: Takie gry kupisz najtaniej w sieci, np. na Allegro Na allegro to głownie najtaniej wychodzą używki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts