piet Napisano Październik 16 Zgłoś Share Napisano Październik 16 Potrzebuję pożyczyć niewielką kwotę pieniędzy, aby opłacić szkołę. Nie mam od kogo jej pożyczyć, więc rozejrzałem się za tzw. chwilówkami. Nigdy wcześniej nie korzystałem z tego typu usług i nie zamierzam stale korzystać, ale ta sytuacja jest wyjątkowa. Zainteresowało mnie to, że podobno pierwsza pożyczka jest bez prowizji i odsetek, czyli oddaje się tyle ile się pożyczyło. Czy ktoś miał doświadczenia z tą firmą? Jak to jest z umową, jeśli nie zamierza się później brać od nich pieniędzy? Trzeba podpisywać i odsyłać, czy wystarczy, że się spłaci i sprawa będzie załatwiona? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karex Napisano Październik 18 Zgłoś Share Napisano Październik 18 Na tym forum są opinie o firmie Vivus: forum-kredytowe.pl/f160/vivus-pl-opinie-klientow-63887.html - możesz sobie tutaj poczytać opinie osób, które brały kiedyś taką wlaśnie pożyczkę.Jeśli chodzi o mnie to nie polecam ponieważ oprocentowanie takiej pożyczki jest wyjątkowo wysokie. Wyjątek to pierwsza pożyczka za darmo.Ta oferta jest rzeczywiście warta zastanowienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts