gabi157 Napisano Październik 23 Zgłoś Share Napisano Październik 23 Nie wiem czy kupić złoty łancuszek, który tutaj widziałam https://www.murrano.pl/prezenty-cat-137.aspx na chrzest dla cheśniaczki ?Czy takie coś juz się nie kupuje? Jak myslicie? Teraz to pewnie wszyscy wola gotówkie w prezencie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Październik 24 Zgłoś Share Napisano Październik 24 Najlepiej i łańcuszek i gotówka A na serio to wolałbym dać łańcuszek bo zawsze zostanie pamiątka a kasa się rozejdzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elka89 Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 Ja swojemu chrześniakowi planuję kupić porządny i bezpieczny fotelik do auta, większość prezentów jaka przyszła mi na myśl jest oklepana, a to jest mój faworyt. Tylko zastanawiam się nad konkretnym wzorem, na chwilę obecną podoba mi się taki Recaro Zero no ale kobieta zmienną jest i jak przejrzę kolejne sto modeli to spodoba mi się inny, dlatego decyzja jeszcze nie zapadła a raczej głośno myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webmajster Napisano Marzec 2 Zgłoś Share Napisano Marzec 2 Jeżeli nie masz pomysłu na prezent albo jesteś nie zdecydowany/a to jak najbardziej gotówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wioll 26 Napisano Marzec 2 Zgłoś Share Napisano Marzec 2 Na chrzciny dobrym pomysłem są łańcuszki ja dziecko będzie potzrebowało pieniędzy to samo opchnie komuś w przyszłości ( takiezprzymrużeniemoka) ja dawałam złoty łańcuszek, a teraz na 4 urodziny składałam się na mebelki do pokoju Jednak najważniejsze jest, żeby dziecko miało stały kontakt z rodzicami chrzestnymi. Nie trzeba walić pieniędzy. Dziecko musi mieć świadomość, że lepiej albo gorzej ale zawsze pomożemy. I pamiętajmy, że często rodzicom nie można powiedzieć wszystkiego, bo nie mają dystansu i wtedy można znaleźć poratunek u cioci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paris Napisano Kwiecień 11 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 11 Sądzę, że to dobry pomysł, czasem lepszy niż dawanie nietrafionego prezentu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hania56 Napisano Kwiecień 19 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 19 Ja dałabym złoty łańcuszek z wisiorkiem do tego jakiś skromny dodatek np w postaći pięknego albumu na zdjęcia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocja Napisano Czerwiec 12 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 12 No pewnie, że się kupuje, to wszystko zalezy od Twojego pomyslu na prezent dla dziecka a nie na trendy (moim zdaniem). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawron Napisano Lipiec 4 Zgłoś Share Napisano Lipiec 4 Według mnie lepiej dać gotówkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BonBon Napisano Sierpień 2 Zgłoś Share Napisano Sierpień 2 gotówka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gierlmojsza Napisano Sierpień 3 Zgłoś Share Napisano Sierpień 3 Na chrzest to raczej praktyczny prezent się przyda. Gotówka nie ma sensu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruzerka Napisano Sierpień 27 Zgłoś Share Napisano Sierpień 27 gotówka ___________________________________________________ http://najwieksze-piersi.pl/upsize-krem-na-powiekszenie-piersi-moje-doswiadczenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emildo Napisano Styczeń 5 Zgłoś Share Napisano Styczeń 5 Zależy dla kogo. Jednak osobiscie nie jestem fanem dawania gotówki. Coś takiego po prostu krzyczy, że nie mamy pomysłu na prezent. I dlatego też dajemy gotówkę. Obecnie jest tyle możiwości prezentowych, że naprawdę nie trzeba dawać pieniędzy... Może warto jest zastanowić się nad jakąś ciekawą książką dla dziewczynki? https://matfel.pl/ Od siebie polecam tę księgarnię. Znajdziecie tam wiele ciekawych książek dla dzieci w każdym wieku, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts