gabi157 1 Zgłoś post Napisano Październik 23 Nie wiem czy kupić złoty łancuszek, który tutaj widziałam https://www.murrano.pl/prezenty-cat-137.aspx na chrzest dla cheśniaczki ?Czy takie coś juz się nie kupuje? Jak myslicie? Teraz to pewnie wszyscy wola gotówkie w prezencie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris_goldweb 0 Zgłoś post Napisano Październik 24 Najlepiej i łańcuszek i gotówka A na serio to wolałbym dać łańcuszek bo zawsze zostanie pamiątka a kasa się rozejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
elka89 0 Zgłoś post Napisano Luty 26 Ja swojemu chrześniakowi planuję kupić porządny i bezpieczny fotelik do auta, większość prezentów jaka przyszła mi na myśl jest oklepana, a to jest mój faworyt. Tylko zastanawiam się nad konkretnym wzorem, na chwilę obecną podoba mi się taki Recaro Zero no ale kobieta zmienną jest i jak przejrzę kolejne sto modeli to spodoba mi się inny, dlatego decyzja jeszcze nie zapadła a raczej głośno myślę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
webmajster 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2 Jeżeli nie masz pomysłu na prezent albo jesteś nie zdecydowany/a to jak najbardziej gotówka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wioll 26 0 Zgłoś post Napisano Marzec 2 Na chrzciny dobrym pomysłem są łańcuszki ja dziecko będzie potzrebowało pieniędzy to samo opchnie komuś w przyszłości ( takiezprzymrużeniemoka) ja dawałam złoty łańcuszek, a teraz na 4 urodziny składałam się na mebelki do pokoju Jednak najważniejsze jest, żeby dziecko miało stały kontakt z rodzicami chrzestnymi. Nie trzeba walić pieniędzy. Dziecko musi mieć świadomość, że lepiej albo gorzej ale zawsze pomożemy. I pamiętajmy, że często rodzicom nie można powiedzieć wszystkiego, bo nie mają dystansu i wtedy można znaleźć poratunek u cioci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paris 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 11 Sądzę, że to dobry pomysł, czasem lepszy niż dawanie nietrafionego prezentu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hania56 0 Zgłoś post Napisano Kwiecień 19 Ja dałabym złoty łańcuszek z wisiorkiem do tego jakiś skromny dodatek np w postaći pięknego albumu na zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bocja 1 Zgłoś post Napisano Czerwiec 12 No pewnie, że się kupuje, to wszystko zalezy od Twojego pomyslu na prezent dla dziecka a nie na trendy (moim zdaniem). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gawron 0 Zgłoś post Napisano Lipiec 4 Według mnie lepiej dać gotówkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BonBon 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 2 gotówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gierlmojsza 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 3 Na chrzest to raczej praktyczny prezent się przyda. Gotówka nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kruzerka 0 Zgłoś post Napisano Sierpień 27 gotówka ___________________________________________________ http://najwieksze-piersi.pl/upsize-krem-na-powiekszenie-piersi-moje-doswiadczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach