kris_goldweb Napisano Październik 25 Zgłoś Share Napisano Październik 25 Gdzie kupujecie domeny? W tej chwili przedłużenie domeny .pl chyba wychodzi najtaniej na seohost 49 zł ovh 50,00 zł hekko 54 zł Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
breco Napisano Październik 29 Zgłoś Share Napisano Październik 29 Warto wspomnieć, że mowa o domenach z końcówką .pl Osobiście zdecydowaną większość mam hekko - jest ok. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Listopad 3 Autor Zgłoś Share Napisano Listopad 3 Dokładnie chodzi o .pl Poprawione Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werkooss Napisano Listopad 11 Zgłoś Share Napisano Listopad 11 No dokładnie, hekko jest chyba odpowiednia. _________________konto oszczędnościowe Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonaMona Napisano Grudzień 29 Zgłoś Share Napisano Grudzień 29 Czy ktoś wykupował w Hekko domenę wraz z serwerem? Na stronie w artykułach - btw, bardzo fajne, za darmo dzielą się wiedzą np. o dystrybucji własnych treści - jest kod EXAG456765 na -50% na hosting. Czy opłaca się brać pakiet hosting+domena? Wciąż się nie zdecydowałam, ale czuję już niekrytą słabość do Hekko, bo działają na mnie słowa (dobrze napisane i udostępnione ludziom arty). Na innych stronach jest tylko oferta i koniec. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Styczeń 18 Zgłoś Share Napisano Styczeń 18 Mona - jak weźmiesz w hekko ten pakiet za ponad stówkę to masz hosting, domenę i certyfikat. Z kodem rabatowym wyjdzie za komplet w pierwszym roku jakieś 60 zł. Nie sądzę, aby dało się taniej. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elka89 Napisano Luty 26 Zgłoś Share Napisano Luty 26 na home.pl mają też całkiem ceny. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Marzec 10 Zgłoś Share Napisano Marzec 10 Hmm... niezłe oznacza najwyższe? Bo chyba nikt na rynku nie ma wyższych od nich. Ile to jest aktualnie? 120 zł za PL? Proszę Was ;-) Po co tyle płacić za przedłużenie usługi? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirroger Napisano Kwiecień 4 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 4 Polecam ovh sam korzystałem 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek15 Napisano Wrzesień 5 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 5 Myślicie, że opłaca się wykupywać domenę dla początkującej strony internetowej? Czy lepiej najpierw ją rozkręcić a potem inwestować? Czy zmiana adresu w takiej sytuacji nie zniechęci/skołuje odbiorców? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rankis Napisano Wrzesień 8 Zgłoś Share Napisano Wrzesień 8 Ale jak chcesz rozkręcić nie mając domeny i hostingu? ;-) Wszystko zaczyna się od adresu - masz domenę, to wtedy możesz ją promować i rozwijać. Ale przecież w pierwszym roku ona może nie kosztować ani grosza. Zatem - po co kombinować? Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trikmen Napisano Kwiecień 12 Zgłoś Share Napisano Kwiecień 12 Ja zawsze kupowałem na home.pl 123 zł za rok Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webpiksel Napisano Maj 15 Zgłoś Share Napisano Maj 15 Ja zwracałem uwagę na koszt odnowienia domeny, dlatego postawiłem na seohost.pl Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirex Napisano Styczeń 19 Zgłoś Share Napisano Styczeń 19 Lubię mieć wszystko w jednym miejscu, więc wszystkie domeny mam wykupione u swojego dostawcy hostingu (NetMark). Pewnie, że można łowić okazje, szukać gdzie jakie rozszerzenie jest najtańsze, przenosić domeny, ciągle sprawdzać promocje, ale ja za leniwy na to jestem. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts