Olga Tymoszik Napisano Listopad 5 Zgłoś Share Napisano Listopad 5 Witam . Czy ktoś ma trochę wolnego czasu i poprowadziłby mi stronę. Strona to hodowla psów i wystarczy jakieś 2 godz miesięcznie na uaktualnienie . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Listopad 14 Zgłoś Share Napisano Listopad 14 Dnia 5.11.2016 o 19:13, Olga Tymoszik napisał: Witam . Czy ktoś ma trochę wolnego czasu i poprowadziłby mi stronę. Strona to hodowla psów i wystarczy jakieś 2 godz miesięcznie na uaktualnienie . Hej. Odezwij się na priv Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ale.kow Napisano Grudzień 30 Zgłoś Share Napisano Grudzień 30 Witam serdecznie, Cy prowadzisz działalnośc gospodarczą? Jaka forma rozliczenia by Cię interesowała? Interesuje mnie konkretnie jaką formę rozliczenia musiałbym zawrzeć w pit online. Będę wdzięczny za informację jeśli jeszcze tego nie zleciłaś. :) Pozdrawiam! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonaMona Napisano Styczeń 2 Zgłoś Share Napisano Styczeń 2 Warto samemu nauczyć się prowadzić stronę, a dzięki temu być w stałym kontakcie z odbiorcami. Zwłaszcza że - jak piszesz - aktualizacje zajmują ułamek czasu. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Susanne Napisano Luty 16 Zgłoś Share Napisano Luty 16 Zgadzam się z przedmówcą, jeśli to tylko 2 godz. miesięcznie to warto robić to samemu. Po co zlecać na zewnątrz. Chyba, że chodzi Ci też o pozycjonowanie i nie wiesz, jak się do tego zabrać..... Jeśli chcesz tylko uaktualniać, poczytaj troszkę jak pisać, by przyciągnąć odbiorców,np. tutaj. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarak Napisano Marzec 6 Zgłoś Share Napisano Marzec 6 czasami lepiej skorzystać z pomocy Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts