olgiernuk79 Napisano Grudzień 16 Zgłoś Share Napisano Grudzień 16 Witam, moja małżonka ma gabinet stomatologiczny i rozważam co więcej mogę uczynić, żeby pozyskać jeszcze większą liczbę pacjentów z Internetu. Domena ze stroną jest pozycjonowana w Google oraz nawet ma dość dobre wyniki na interesujące mnie frazy. Natomiast mam ochotę zwiększyć liczbę pacjentów poprzez inne kanały reklamy strony na frazę dentysta Radom i tu robi się problem. Kampanie Google Adwords są dość drogie w branży stomatologicznej. Jest spora ilość stomatologów w naszym mieście. Pomyślałem może o prowadzeniu kont na serwisach społecznościowych, lecz nie wiem czy te działania przełożą się na nowych pacjentów? A co wy o tym myślicie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nautil Napisano Styczeń 2 Zgłoś Share Napisano Styczeń 2 Mogą przełożyć się na liczbę pacjentów jeśli zajmie się tym profesjonalna firma znająca się na rzeczy. Bez doświadczenia ciężko będzie pozyskać klientów. Osobiście polecam firmę : pozycjonowanie stron gdynia __________________________________________ kierownik budowy gdańsk, wcag 2.0, opener pokoje Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robina Napisano Styczeń 12 Zgłoś Share Napisano Styczeń 12 Ale przecież reklama w sieci to nie jest wszystko. Ja bym sie raczej skupila nad jakimis formami tradycyjnej reklamy teraz, bo jednak nie wszyscy (jeszcze) korzystają z sieci. A nawet jeśli to taki przekaz bardziej "realny" tez jest przeciez potrzebny. Nie znam się na tym co prawda, raczej podążam za własnymi odczuciami w tej materii. Poza samą reklamą można tez pomyśleć o czymś takim -> http://www.apla.eu/oferta/pos/menuboardy jako elemencie wyposażenie salony/gabinetu. Ja zawsze się zastanawiam jak jestem u dentysty ile będzie trwał sam zabieg oraz nad tym co ile kosztuje. Na takich powierzchniach możnaby z powodzeniem coś takiego umieścić. Moim zdaniem to wielki minus jesli chodzi o dentystów że wszystkich informacji pacjent dowiaduje się w trakcie zabiegu. Nigdy nie wiadomo co będzie robione i ile to będzie kosztowało. Jestem zdania, że lepiej poinformowany pacjent to zadowolony pacjent, a zadowolenie jest chyba w tym biznesie kwestia nie do przecenienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioo Napisano Styczeń 18 Zgłoś Share Napisano Styczeń 18 no ale gdzie ta reklama się kolego znajduje? Chciałbym ją koledze z http://kglogistyka.pl/ polecić, skoro można jakoś dodatkowo przez internet poszukać klientów . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trikoss Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 czy waszym zdaniem branżowe serwisy dedykowane do małej grupy odbiorców to dobry pomysł na ogłoszenia? Jest dużo ogólnotematycznych serwisów, ale takich gdzie zamieścimy bezpłatne ogłoszenia nt maszyn typu ciągnik rolniczy zdecydowanie mniej szczególnie tych bezpłatnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts