Skocz do zawartości

Reklama strony w internecie

olgiernuk79

Recommended Posts

Witam, moja małżonka ma gabinet stomatologiczny i rozważam co więcej mogę uczynić, żeby pozyskać jeszcze większą liczbę pacjentów z Internetu. Domena ze stroną jest pozycjonowana w Google oraz nawet ma dość dobre wyniki na interesujące mnie frazy. Natomiast mam ochotę zwiększyć liczbę pacjentów poprzez inne kanały reklamy strony na frazę dentysta Radom i tu robi się problem. Kampanie Google Adwords są dość drogie w branży stomatologicznej. Jest spora ilość stomatologów w naszym mieście. Pomyślałem może o prowadzeniu kont na serwisach społecznościowych, lecz nie wiem czy te działania przełożą się na nowych pacjentów? A co wy o tym myślicie.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Ale przecież reklama w sieci to nie jest wszystko.  Ja bym sie raczej skupila nad jakimis formami tradycyjnej reklamy teraz, bo jednak nie wszyscy (jeszcze) korzystają z sieci. A nawet jeśli to taki przekaz bardziej "realny" tez jest przeciez potrzebny. Nie znam się na tym co prawda, raczej podążam za własnymi odczuciami w tej materii. Poza samą reklamą można tez pomyśleć o czymś takim -> http://www.apla.eu/oferta/pos/menuboardy jako elemencie wyposażenie salony/gabinetu. Ja zawsze się zastanawiam jak jestem u dentysty ile będzie trwał sam zabieg oraz nad tym co ile kosztuje. Na takich powierzchniach możnaby z powodzeniem coś takiego umieścić. Moim zdaniem to wielki minus jesli chodzi o dentystów że wszystkich informacji pacjent dowiaduje się w trakcie zabiegu. Nigdy nie wiadomo co będzie robione i ile to będzie kosztowało. Jestem zdania, że lepiej poinformowany pacjent to zadowolony pacjent, a zadowolenie jest chyba w tym biznesie kwestia nie do przecenienia.

• Utwórz nowe...