Su_Man Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Witam. Pracuje sobie hobbistycznie w edytorze Atom. Chcialbym zaczac kodowac z uzyciem sass. Problem polega na tym, ze nie wiem czy musze doinstalowac jakis plugin czy co mam zrobic zeby Atom podczas wpisywania wlasciwosci(np font)(z plikiem css jest okej - problem pojawia sie podczas edycji plikow scss i sass) wyswietlal mi liste z dostepnymi mozliwosciami. Zalaczam screeny zeby w pelni zobrazowac o co mi chodzi . Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 24 Zgłoś Share Napisano Styczeń 24 Potrzebujesz chyba zainstalować dodatkowy pakiet scss snippet apm install scss-snippets Tutaj znajdziesz więcej info. Daj znać czy pomogło. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Su_Man Napisano Styczeń 25 Autor Zgłoś Share Napisano Styczeń 25 NIestety . Zainstalowalem pakiet ale nic to nie zmienia... Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mervin Napisano Styczeń 25 Zgłoś Share Napisano Styczeń 25 Język sass ma dwa syntaksy sass oraz scss. W edytorze masz otwarte pliki z rozszerzeniem scss natomias syntaks wskazuje na sass. Rozwiązania są dwa. Jeżeli chcesz korzstać z obecnego syntaksu (sass) zmień rozszerzenie pliku na *.sass. Drugim rozwiązaniem jest zmiana syntaksu na scss (a więc zbliżenie się do css). Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts