FiredMisha Napisano Czerwiec 5 Zgłoś Share Napisano Czerwiec 5 Witam bardzo serdecznie wszystkich webmasterów Na wstępie przeproszę że temat odbiega od tematyki całego forum, mam nadzieje jednak że post nie zostanie usunięty a pomożecie mi trochę Piszę tutaj na forum ponieważ w internecie jest totalny bałagan odnośnie budowania stron, nie wiadomo czy zapłacić krocie za stronę czy poszukać mniejszej firmy która to wykona za połowę ceny, ale do puenty.Prowadzę firmę zajmującą się produkcją fotoalbumów , posiadamy swoją stronę internetową oraz sklep internetowy ale chcemy stworzyć podstronę do sklepu internetowego dla konkretnej linii albumowej a dokładnie dla fotoksiążek.Sprecyzuje mniej więcej . Chciałbym aby w tej podstronie do mojego produktu klient mógł stworzyć własną fotoksiążkę ---- Klient po kliknięciu przycisku wykonaj swój album online zostaje przekierowany do podstrony gdzie może załadować na serwer swoje zdjęcia(w tym miejscu jakieś oprogramowanie musi wykrywać zdjęcia niskiej jakości aby poinformować klienta że to zdjęcie nie może być użyte do projektu ponieważ jakość jest zbyt niska-na albumie wyglądałoby to po prostu nieestetycznie) , po załadowaniu zdjęć (lub w trakcie kiedy one się ładują na strone) klient przechodzi do wyboru rozmiaru albumu, wyboru okładki, ilości stron, napisach na przodzie tyle itd. . Następnie przechodzimy do ustawienia zdjęć , klient wybiera sobie szablon oraz jak mają być rozmieszczone zdjęcia w albumie w odpowiednich miejsach na szablonach, wybiera które zdjęcia maja być na początku na końcu gdzie mają leżeć itd. . Na końcu cały podgląd albumu, przejrzenie od okładki do końca albumu aby klient miał pewność co zamawia, możliwość cofniecia sie do każdego etapu edycji .Wszystko to w jak to powiedzieć... przyjaznym klientom środowisku , aby klient wiedział zawsze co robi jak robi na każdym etapie, ładnie czysto przejrzysto ale nie staro, rozumiem przez to taką nowoczesność stron internetowych czyli interaktywność przede wszystkim. Strona nie musi być responsywna, aby taki album wykonać wydaje mi się że i tak każdy usiądzie z laptopem czy komputerem, nie będzie tego wykonywał na urządzeniu mobilnym.Pytań mam kilka, czy ktoś z was może pracuje lub prowadzi firmę która prowadzi budowę takich projektów i chciałaby poradzić mi kilka rzeczy abym nie został oszukany- ile za taką podstronę mogę zapłacić? - może macie kogoś kogo z czystym sercem polecacie ? Wszystkie rady chętnie przyjmę i mam nadzieje że mi pomożecie !Pozdrawiam ! Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blazejs Napisano Lipiec 12 Zgłoś Share Napisano Lipiec 12 To nie jest podstrona tylko rozbudowana aplikacja. Musisz liczyc sie z duzymi kosztami i potencjalnym brakiem jakiegokolwiek zwrotu z inwestycji. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esnet Napisano Lipiec 18 Zgłoś Share Napisano Lipiec 18 Witam serdecznie Parę tysięcy za to zapłacisz, ponieważ to rozbudowana aplikacja i będzie potrzeba doświadczonego programisty do jej zaprogramowania. Nie będzie to tylko programowanie, ponieważ najpierw trzeba wykonać projekt funkcjonalny, a potem projekt graficzny. Dopiero później zaciągnąć programistę do pracy. Polecić, to nikogo nie polecę, ale poszukaj większej firmy, która ma ciekawe projekty w swoim portfolio. Poczytaj opinie na temat tej firmy. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris_goldweb Napisano Lipiec 20 Zgłoś Share Napisano Lipiec 20 na pewno musisz sie liczyc z kosztami. nie jest to "standardowa" strona internetowa lecz jak poprzednicy wspomnieli napisana aplikacja webowa Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piet Napisano Lipiec 21 Zgłoś Share Napisano Lipiec 21 I do tego w zasadzie od zera. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszobk1 Napisano Sierpień 4 Zgłoś Share Napisano Sierpień 4 Można poszukać innych firm z bardziej rozbudowaną ofertą. Nie sztuka zapłacić dużo, trzeba wiedzieć co zaprocentuje w przyszłości. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts