Skocz do zawartości

Jak wypromować portal ogłoszeniowy?

OkazjeWeb.pl

Recommended Posts

Witam serdecznie, ostatnio kupiłem domenę z niewielkim ruchem, ale przynosiła jakieś zarobki z parkingu. Postanowiłem ją zagospodarować, bo może coś z tego będzie.

Uruchomiłem ogłoszenia lokalne, wszystko darmowe, dość lekkie i przejrzyste. Chciałbym zachęcić użytkowników do przeglądania mojej strony, ale stanąłem w martwym punkcie.

Zastanawiam się nad seopilotem,  żeby wypozycjonować stronę pod kilka haseł, ale nad tym się jeszcze zastanowię, może lepiej skorzystać z oferty pozycjonera?

Portal wygląda 

http://www.okazjeweb.pl/

Czy możecie coś doradzić? Na chwilę obecną zapraszam znajomych, którzy siedzą w handlu do wystawiania ogłoszeń, następnie ja je promuję na facebooku oraz forach tematycznych, czy idę dobrą drogą?

Przede wszystkim  przyjazna szata graficzna i kod. Wchodzę na stronę i mnie nie zachęca nawet by poszukać tam ogłoszenia a co to powiedzieć by dodać. No a tak to, poza tym domena jest całkiem w porządku, kwestia dociągnięcia wszystkiego na ostatni guzik i myślę że Ci się uda!

• 1 month later...
Dnia 10.10.2017 o 20:49, CreWix napisał:

Przede wszystkim  przyjazna szata graficzna i kod. Wchodzę na stronę i mnie nie zachęca nawet by poszukać tam ogłoszenia a co to powiedzieć by dodać. No a tak to, poza tym domena jest całkiem w porządku, kwestia dociągnięcia wszystkiego na ostatni guzik i myślę że Ci się uda!

Potwierdzam - odrzuca mnie szata graficzna