cwaniara Napisano Listopad 22 Zgłoś Share Napisano Listopad 22 Witam Może ktoś z Was korzystał z tego biura turystycznego https://directspaintour.com/pl/apartamenty-hiszpania/ które specjalizuje się w destynacji Hiszpańskiej i posiada atrakcyjną ofertę apartamentów? Ja tak! Byłam na wczasach i wróciłam bardzo zadowolona z przygotowanej dla mnie oferty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Green565 Napisano Styczeń 26 Zgłoś Share Napisano Styczeń 26 Gdzie dokładnie byłaś? Zastanawiam się nad wakacjami w Hiszpanii ale nie jestem pewna który rejon wybrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolino9 Napisano Luty 8 Zgłoś Share Napisano Luty 8 Zgadzam się całkowicie z moim poprzednikiem... Nic dodać oraz nic ująć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korasek88 Napisano Luty 13 Zgłoś Share Napisano Luty 13 eni ma rację, plecak, mapa woda w plecak i jazda w kraj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts