Epn Napisano Sierpień 20 Zgłoś Share Napisano Sierpień 20 Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego forum. Mam do zaoferowania "mini pracę/zlecenie" dla osób, które dysponują czasem wolnym, są kreatywne, uczciwe i dyspozycyjne. Sama praca w sobie jest bardzo przyjemna, łatwa i z pewnością nie utrudnia trybu życia. Jestem przekonany, że każda osoba spokojnie sobie z nią poradzi. Nie ukrywam, że oczekuję pracy długo terminowej dlatego proszę o kontakt wyłącznie osoby zdecydowane i takie, które spełniają poniższe warunki. Na czym polega zlecenie: Zadaniem osoby będzie tylko odbieranie telefonów, więc dobrze byłoby żeby osoba dysponowała drugim telefonem. Czas rozmowy waha się między 30 sek - 3 min. Co trzeba mówić, jak ? Wszystko przedstawię po kontakcie z moją osobą. Warunki i sama rozmowa jest banalna. Wymagania: - Rzetelność - każda rozmowa będzie przeze mnie weryfikowana - Uczciwość - Dyspozycyjność - Wolny Czas(pojęcie względne, po prostu należy mieć telefon przy sobie między 8-16) - Chęci - Zakup 2 startówek na start(koszt 2 zł), następne startówki przez całą współpracę dostarczam osobiście. - Osoby, które nie mają problemów z rozmową przez telefon - Śmiałe i zdecydowane, które po 2-4 dniach mi nie zrezygnują lub zapadną się pod ziemie. Tylko takie proszę o kontakt. - Nikomu nic nie sprzedajemy, nie oferujemy, nie kupujemy itp itd. Nic z tych rzeczy. Więcej informacji udzielę po kontakcie z moją osobą. Oferuję: - Na sam początek testów w formie współpracy 2 zł od telefonu odebranego, który spełnił kryteria i zobowiązania. Jeżeli współpraca będzie faktycznie wyglądała fachowo i bardzo dobrze stawka oczywiście wzrośnie. Stawka oferowana jest tylko stawką startową. - Dziennie między 9-14 telefonów. - Telefony od poniedziałku do piątku - Jeszcze raz przypomnę szukam poważnej i stałej współpracy - dzieciakom dziękuje. Nie reprezentuję żadnej firmy, jestem osobą prywatną, dlatego szukam maksymalnie 2 osób do współpracy. Jeszcze raz przypomnę, praca jest naprawdę przyjemna i bardzo prosta. Oczywiście nie oferuję fortuny, ale ten kto chce sobie dorobić z pewnością dzięki współpracy z moją osobą będzie zadowolony. Zdecydowane osoby proszę o kontakt tylko poprzez adres E-mail: epnaliex@gmail.com Pozdrawiam 1 Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kciuch Napisano Styczeń 8 Zgłoś Share Napisano Styczeń 8 Chyba nikt się nie skusił. Takich ogłoszeń w necie jest pełno. Czy ktoś wie o co w tym chodzi bo na pewno zarobić się na tym nie da. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariolo Napisano Luty 2 Zgłoś Share Napisano Luty 2 Zbyt pięknie to brzmi.. Cytuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts